Natoč video a získaj stáž v marketingu!

Poslať životopis je štandardný spôsob, ako sa uchádzať o prácu. No skúšali ste už niekedy natočiť svoje vlastné promo video? Urobte to a máte šancu získať nadpriemerne platenú stáž Adecco Experience.

Poslať životopis do spoločnosti je štandardný spôsob, ako sa uchádzať o pracovné miesto. No skúšali ste už niekedy natočiť svoje vlastné promo video? Ak nie, máte šancu otestovať svoje schopnosti a získať vďaka nim nadpriemerne platenú stáž Adecco Experience.

Personálna agentúra Adecco pripravila v rámci unikátneho programu Way to WorkTM pre budúcich absolventov vysokých a stredných škôl špeciálnu ponuku na nadpriemerne platenú  mesačnú stáž! Ide o pozíciu asistent marketingového oddelenia vo firme, ktorá sa prezentuje najrýchlejšie rastúcou sieťou predajní obuvi na Slovensku a v súčasnosti prevádzkuje sieť 26 vlastných  predajní. Podmienkou je natočiť krátke 30-sekundové video na tému Aký mám talent a zavesiť ho na stránku https://www.adeccowaytowork.com najneskôr do 31.5.2015. Mesačná stáž sa následne uskutoční v júli. Počas štyroch týždňov výherca získa cenné pracovné skúsenosti, zistí, v čom vyniká a kde sú jeho nedostatky. Ak zamestnávateľa presvedčí svojimi schopnosťami, môže dostať ponuku na pevné pracovné miesto.

O tom, ktoré video postúpi do druhého kola pred porotu, rozhodne počet jeho zhliadnutí a kladných hlasov. V druhej fáze bude o víťazovi výberového konania rozhodovať porota Adecco. „Chceme pomôcť absolventom bez praxe. Preto vo videách nebudeme hodnotiť praktické skúsenosti uchádzačov, ale ich talent,“ vysvetľuje Bruna Beata Jakub, riaditeľka  spoločnosti Adecco.

Natočiť prezentačné video o sebe nie je také jednoduché, ako sa na prvý pohľad môže zdať. „Nesnažte sa byť za každú cenu vtipní. 30 sekúnd je krátky čas. Využite ich na to, aby ste ukázali, čo vám ide najlepšie. Samozrejme, dajte si záležať aj na kvalite výsledného videa. Ak je to možné, namiesto mobilu použite fotoaparát alebo kameru a požiadajte niekoho o pomoc,“ radí Bruna Beata Jakub.

Stáž Adecco Experience je súčasťou programu Adecco Way to Work™. Cieľom programu je pomáhať mladým ľuďom na celom svete zvýšiť svoje šance u zamestnávateľov cennými radami a usmerneniami od profesionálov. Na Slovensku aktuálne prebieha druhý ročník programu.

Adecco Way to Work™ resources

Website: www.adeccowaytowork.com

Facebook: www.facebook.com/AdeccoWaytoWork

Twitter: www.twitter.com/AdeccoWayToWork

www.adecco.sk

Viete, kto stojí za udalosťami Novembra 89?

Tým, ktorí nám vybojovali slobodu, sa ešte nik nepoďakoval. O2 to chce zmeniť.

ČSOB: Najlepšou ochranou proti hackerom sú vzdelaní klienti

Už druhý rok spolupracuje ČSOB s agentúrou TRIAD Advertising na edukatívnom projekte Digitálna inteligencia.

V Nemocnici Košice-Šaca pomohla bariatria prvým dvom pacientom

Chirurgická klinika v Šaci rozšírila portfólio chirurgických výkonov o bariatrické operácie.

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana