Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Bambuľka sa vracia na televízne obrazovky

Obľúbený televízny seriál prichádza s novou znelkou a v novom prevedení. Populárne dievčatko môžete vidieť v reklame Raiffeisen banky.

Spomeniete si ešte na známu znelku, ktorou začínal každý nový diel? Už po niekoľkých sekundách sledovania novej Bambuľky zistíte, že niečo nesedí.  Hudba je stále rovnaká, ale v texte sa nespomína dedo Jozef ani stuhou previazaná škatuľka. Populárne dievčatko známe z pôvodného slovenského seriálu sa vracia v reklame Raiffeisen banky. Deda Jozefa stvárňuje herec František Kovár a úlohu malej Bambuľky získala Markétka Šarudyová.

[content type="video" source="youtube" id="?utm_source=sme.sk" width="490" height="350"][/content]

Na nakrúcanie sa bol pozrieť aj autor pôvodného scenáru seriálu Bambuľkine dobrodružstvá Peter Guldan: „Ďakujem novým tvorcom za skvelé spracovanie a citlivý prístup k dedičstvu, ktoré v sebe seriál nesie už od 80-tych rokov.“

Viac času na svojich blízkych

Banka nadviazala na motívy dobre známej znelky, aby predstavila svoje hodnoty. „Seriál symbolizuje to, akí sme a akí sú naši klienti. Sme tu preto, aby sme im zjednodušili život a mohli tak rovnako, ako dedo Jozef a Bambuľka, tráviť svoj čas so svojimi najbližšími,“ vysvetľuje Lucia Suďová, riaditeľka Raiffeisen banky.

Raiffeisen banka priniesla na trh úplne nový, ľudský prístup ku klientom. V jej pobočkách sa necítia ako na úrade, nájdu tam rodinnú atmosféru, milý detský kútik, úplnou samozrejmosťou je šálka kávy. Navyše, za transakcie v pobočke klienti neplatia nič navyše.

„V Raiffeisen banke veríme, že sa všetko vždy dá povedať jednoducho a ľudsky. Pri našich produktoch nenájdete množstvo parametrov, ktoré možno nekonečne kombinovať, či chytáky písané drobnými písmenkami. Navyše, každý z našich produktov klienti vybavia na jedinú návštevu. Veríme, že si ich obľúbia, pretože ja budem spokojná len vtedy, ak budú spokojní aj naši klienti,“ dodáva Lucia Suďová.

Spoznajte Raiffeisen banku
490-r145_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line