Májové Trochu inak v SND s Ondríkom aj s Jobusom

Už po pätnástykrát sa Štúdio v novej budove Slovenského národného divadla stane miestom divadelnej talkshow Trochu inak v SND.

Už po pätnástykrát sa Štúdio v novej budove Slovenského národného divadla stane miestom divadelnej talkshow Trochu inak v SND. Jeden z najobľúbenejších programov minulého roka* zaujme divákov inšpiratívnymi rozhovormi opäť v pondelok 19. mája 2014 o 19.00 h. Moderátorka Adela Banášová privíta aj rozprávkového Lomidreva, ktorého sa na doskách prvej scény už čoskoro zhostí člen Činohry SND Milan Ondrík.

Do hosťovského kresla si zasadne aj „dula“ Zuzana Bajkaiová, ktorá ženy v radostnom očakávaní podporuje tak, aby pre ne pôrod nebol traumou, ale posilňujúcim zážitkom. Zárukou veselých momentov bude svojrázny umelec Braňo Jobus. Práve s jeho menom sa spája tzv. priemyselný folklór, ktorého ukážky predvedie so svojou hudobnou formáciou Vrbovskí víťazi

Vstupenky na májové Trochu inak v SND si diváci môžu kúpiť v pokladniciach SND, na predajnom mieste v OC Eurovea a on-line prostredníctvom portálu www.snd.sk, ktorý obsahuje všetky dôležité informácie. Zaujímavosti zo zákulisia sa návštevníci môžu dozvedieť na fanúšikovskej stránke www.facebook.com/trochuinakvsnd.

* Trochu inak v SND sa umiestnilo v TOP 3 najobľúbenejších programov v diváckej ankete OTO 2013 v kategórii Program (event) roka.

Podmienky predaja spoločnosti s.r.o., ktorá je platcom DPH

Ako predať vašu spoločnosť ak je platcom DPH ?

Jazdili sme na novom Volkswagene T-Cross!

Nové štýlové malé SUV od Volkswagenu nás prekvapilo variabilitou a tým, ako je schopné predčiť všetky očakávania.

Alori: upratujte efektívne a bez námahy

Produkty Alori sľubujú čistý a bezpečný domov pre vás, vašich blízkych aj pre vašich domácich miláčikov.

Gansberg Koliba - Housing as a symbol of success

The apartments are designed to meet even the most demanding requirements.