Komplex pri letisku láka veľkých hráčov

Lokalita v blízkosti bratislavského letiska sa mení na vyhľadávanú polyfunkčnú zónu

Lokalita v blízkosti bratislavského letiska  sa mení na vyhľadávanú polyfunkčnú zónu

Čo spája spoločnosť DHL Logistics, leteckú spoločnosť ATB, Skyport a Go2sky? Všetky sídlia v komplexe BTS Cargo & Hangar Services pri bratislavskom letisku, ktorá v súčasnosti zažíva prudké oživenie.

Zóna pri letisku ťaží z oživenia trhu

Revitalizovaný logisticko-priemyselný komplex BTS Cargo & Hangar Services je atraktívny predovšetkým svojou lokalitou. Variabilné kapacity na prenájom vo výmere viac ako 30 500 m 2 sú nielen blízko letiska, ale aj diaľničného obchvatu a v blízkom okolí sa nachádzajú najväčsie obchodné zóny v Bratislave. Ďalšie nákupné možnosti pribudnú v podobe otvorenia dlho očakávaného obchodného a nákupného areálu Pharos Business Park. Prepojením oboch komplexov vznikne megazóna, ktorá v Bratislave nemá obdoby a ktorá sa stala stredobodom záujmu developerov.

Nájomcovia pribúdajú

V komplexe neustále pribúdajú noví nájomcovia. K veľkým leteckým a logistickým spoločnostiam ako sú DHL Logistics, Go2sky, Opera jet, sa pridala spoločnosť HappyLife, ktorá tu našla ideálne priestory pre veľkoobchod so zdravou výživou. Jedným z najväčších nájomcov je spoločnosť Austrian Technik Bratislava, ktorá tu vykonáva technickú správu lietadiel. V komplexe rozšírila svoje kapacity prenajatej plochy o ďalšiu hangárovú loď, ktorá prešla rozsiahlou rekonštrukciou s cieľom prispôsobiť priestory prísnym štandardom nájomcu. Medzi ďalších významných klientov patrí spoločnosť Profimed, distribútor produktov dentálnej hygieny.

Spoločnosť BTS Cargo & Hangar Services je pripravená na boom v tejto lokalite. Časť objektov prešla revitalizáciou a  pripravené sú veľké aj menšie kapacity pre nových nájomcov. Viac informácií nájdete na www.btscargo.sk.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.