Pondelok, 18. október, 2021 | Meniny má LukášKrížovkyKrížovky

Komplex pri letisku láka veľkých hráčov

Lokalita v blízkosti bratislavského letiska sa mení na vyhľadávanú polyfunkčnú zónu

Lokalita v blízkosti bratislavského letiska  sa mení na vyhľadávanú polyfunkčnú zónu

Čo spája spoločnosť DHL Logistics, leteckú spoločnosť ATB, Skyport a Go2sky? Všetky sídlia v komplexe BTS Cargo & Hangar Services pri bratislavskom letisku, ktorá v súčasnosti zažíva prudké oživenie.

Zóna pri letisku ťaží z oživenia trhu

Revitalizovaný logisticko-priemyselný komplex BTS Cargo & Hangar Services je atraktívny predovšetkým svojou lokalitou. Variabilné kapacity na prenájom vo výmere viac ako 30 500 m 2 sú nielen blízko letiska, ale aj diaľničného obchvatu a v blízkom okolí sa nachádzajú najväčsie obchodné zóny v Bratislave. Ďalšie nákupné možnosti pribudnú v podobe otvorenia dlho očakávaného obchodného a nákupného areálu Pharos Business Park. Prepojením oboch komplexov vznikne megazóna, ktorá v Bratislave nemá obdoby a ktorá sa stala stredobodom záujmu developerov.

Nájomcovia pribúdajú

V komplexe neustále pribúdajú noví nájomcovia. K veľkým leteckým a logistickým spoločnostiam ako sú DHL Logistics, Go2sky, Opera jet, sa pridala spoločnosť HappyLife, ktorá tu našla ideálne priestory pre veľkoobchod so zdravou výživou. Jedným z najväčších nájomcov je spoločnosť Austrian Technik Bratislava, ktorá tu vykonáva technickú správu lietadiel. V komplexe rozšírila svoje kapacity prenajatej plochy o ďalšiu hangárovú loď, ktorá prešla rozsiahlou rekonštrukciou s cieľom prispôsobiť priestory prísnym štandardom nájomcu. Medzi ďalších významných klientov patrí spoločnosť Profimed, distribútor produktov dentálnej hygieny.

Spoločnosť BTS Cargo & Hangar Services je pripravená na boom v tejto lokalite. Časť objektov prešla revitalizáciou a  pripravené sú veľké aj menšie kapacity pre nových nájomcov. Viac informácií nájdete na www.btscargo.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Rehabilitačná lekárka radí 3 kroky vedúce k úľave od bolesti chrbta.

INZERCIA 16. okt

Ovocné šťavy sa stali obľúbenou súčasťou ranných rituálov mnohých z nás.

15. okt

V mimoriadne fotogenickom prostredí čaká 5 zaujímavých farebných dediniek.

INZERCIA 15. okt
Skryť Zatvoriť reklamu