YES - Steve Howe, fenomenálny gitarista je dlhoročný vegetarián

Preslávená rocková kapela YES vystúpi už 31. mája v bratislavskej Aegon Arene. Predstaví tri najvplyvnejšie rockové albumy z ich tvorby, The Yes Album, Close to the Edge, a Going for the One.

Organizátor koncertu už má k dispozícii požiadavky umelcov na ich jedlo, ktoré chcú mať v šatniach.

Gitarista kapely YES Steve Howe je dlhoročný vegetarián, o čom svedčí aj zoznam do jeho šatne: rôzne druhy orieškov, čerstvé ovocie, brusnicový džús a veľký vegetariánsky sendvič s poznámkou, že má byť bez baklažánu.

Sám o svojom rozhodnutí stať sa vegetariánom hovorí:

„Vždy má táto téma zaujímala, ale príliš som na to netlačil. Ani vlastne presne neviem, čo bolo tou prapríčinou, prečo som sa stal vegetariánom. Postupne som objavoval makrobiotickú stravu, až sa napokon zo mňa stal vegetarián. Aj po 25 rokoch si myslím, že to bolo múdre rozhodnutie a som rád, že som ho spravil. Začal som viac vnímať potreby svojho tela a mysle. Byť vegetariánom  v spojení s meditáciou pre mňa znamená byť šťastným, oboje je prepojené.“

KONCERT YES 31.5.2014 V AEGON ARENE NTC

VSTUPENKY: www.xl.sk

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.