Piatok, 26. apríl , 2019

Spojte si nevýhodné úvery do jednej splátky, oplatí sa to!

Matematika je jednoduchá: Môžete získať nižšiu splátku alebo 30 € na ruku.

BRATISLAVA – Splácate nový televízor, či staršiu pôžičku na rekonštrukciu bytu? Ak vám vaše úvery v rôznych bankách či iných spoločnostiach prerástli cez hlavu, začnite čím skôr konať. Vybavte si v banke jeden nový spojený úver – bude to jednoduchšie a lacnejšie. Zbavíte sa tak starostí a vo svojich peniazoch budete mať väčší poriadok.

Návod ako si poradiť s nevýhodnými pôžičkami a  ušetriť pritom je jednoduchý – volá sa konsolidácia. Ide o spojenie viacerých doterajších úverov do jedného. Tento rýchly a praktický spôsob už využívajú tisícky Slovákov.  Musíte si však dobre zvážiť, v ktorej banke sa vám konsolidovať naozaj oplatí.

Slováci si radi upratujú v pôžičkách

Podľa štatistík každý desiaty úver vznikol spojením starších úverov, lízingu či splátok. Záujem klientov o túto službu neustále rastie.Ak mesačne splácate viacero hotovostných pôžičiek či nákupov na splátky a celková suma presahuje možnosti vášho rodinného rozpočtu, je lepšie požiadať o bezúčelový spotrebný úver v banke.

Banku si starostlivo vyberte

Ľudia pri výbere bankových produktov dôverujú stabilným hráčom na trhu. Slovenská sporiteľňa poskytuje dlhodobo najviac úverov, preto sa oplatí opýtať na konsolidáciu práve v nej. Navyše, najväčšia banka na Slovensku má teraz špeciálnu ponuku. Ak vám vypočítajú nižšiu splátku, každý mesiac ušetríte. Ak bude splátka vyššia alebo rovnaká, dostanete 30 eur v hotovosti . Neveríte? Najlepšie urobíte, ak sa poradíte s odborníkom v najbližšej pobočke sporiteľne.

Koľko môžete ušetriť vy?

Zistite, koľko môžete ušetriť na splátkach. Praktickú konsolidačnú kalkulačku nájdete tu

Enviro deň v Košiciach prinesie zábavu aj osvetu

Planétu máme len jednu a čím skôr ju začneme chrániť, tým lepšie.

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.