Spojte si nevýhodné úvery do jednej splátky, oplatí sa to!

Matematika je jednoduchá: Môžete získať nižšiu splátku alebo 30 € na ruku.

BRATISLAVA – Splácate nový televízor, či staršiu pôžičku na rekonštrukciu bytu? Ak vám vaše úvery v rôznych bankách či iných spoločnostiach prerástli cez hlavu, začnite čím skôr konať. Vybavte si v banke jeden nový spojený úver – bude to jednoduchšie a lacnejšie. Zbavíte sa tak starostí a vo svojich peniazoch budete mať väčší poriadok.

Návod ako si poradiť s nevýhodnými pôžičkami a  ušetriť pritom je jednoduchý – volá sa konsolidácia. Ide o spojenie viacerých doterajších úverov do jedného. Tento rýchly a praktický spôsob už využívajú tisícky Slovákov.  Musíte si však dobre zvážiť, v ktorej banke sa vám konsolidovať naozaj oplatí.

Slováci si radi upratujú v pôžičkách

Podľa štatistík každý desiaty úver vznikol spojením starších úverov, lízingu či splátok. Záujem klientov o túto službu neustále rastie.Ak mesačne splácate viacero hotovostných pôžičiek či nákupov na splátky a celková suma presahuje možnosti vášho rodinného rozpočtu, je lepšie požiadať o bezúčelový spotrebný úver v banke.

Banku si starostlivo vyberte

Ľudia pri výbere bankových produktov dôverujú stabilným hráčom na trhu. Slovenská sporiteľňa poskytuje dlhodobo najviac úverov, preto sa oplatí opýtať na konsolidáciu práve v nej. Navyše, najväčšia banka na Slovensku má teraz špeciálnu ponuku. Ak vám vypočítajú nižšiu splátku, každý mesiac ušetríte. Ak bude splátka vyššia alebo rovnaká, dostanete 30 eur v hotovosti . Neveríte? Najlepšie urobíte, ak sa poradíte s odborníkom v najbližšej pobočke sporiteľne.

Koľko môžete ušetriť vy?

Zistite, koľko môžete ušetriť na splátkach. Praktickú konsolidačnú kalkulačku nájdete tu

4 konkrétne tipy, ako získať peniaze na rozvoj podnikania

Financovať svoju firmu nemusíte len z vlastného.

Cena elektriny rastie, čo to znamená pre firmy?

O vývoji cien hovorí Marián Ponechal, vedúci propozícií a analýz ZSE Energia.

Manažment a svet v pohybe, výzvy, príležitosti a hrozby

Opäť vyše 150 odborníkov zo 4 svetadielov z 20 štátov sa zišlo na ďalšej pravidelnej vedeckej konferencii Fakulty manažmentu PU.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.