Spojte si nevýhodné úvery do jednej splátky, oplatí sa to!

Matematika je jednoduchá: Môžete získať nižšiu splátku alebo 30 € na ruku.

BRATISLAVA – Splácate nový televízor, či staršiu pôžičku na rekonštrukciu bytu? Ak vám vaše úvery v rôznych bankách či iných spoločnostiach prerástli cez hlavu, začnite čím skôr konať. Vybavte si v banke jeden nový spojený úver – bude to jednoduchšie a lacnejšie. Zbavíte sa tak starostí a vo svojich peniazoch budete mať väčší poriadok.

Návod ako si poradiť s nevýhodnými pôžičkami a  ušetriť pritom je jednoduchý – volá sa konsolidácia. Ide o spojenie viacerých doterajších úverov do jedného. Tento rýchly a praktický spôsob už využívajú tisícky Slovákov.  Musíte si však dobre zvážiť, v ktorej banke sa vám konsolidovať naozaj oplatí.

Slováci si radi upratujú v pôžičkách

Podľa štatistík každý desiaty úver vznikol spojením starších úverov, lízingu či splátok. Záujem klientov o túto službu neustále rastie.Ak mesačne splácate viacero hotovostných pôžičiek či nákupov na splátky a celková suma presahuje možnosti vášho rodinného rozpočtu, je lepšie požiadať o bezúčelový spotrebný úver v banke.

Banku si starostlivo vyberte

Ľudia pri výbere bankových produktov dôverujú stabilným hráčom na trhu. Slovenská sporiteľňa poskytuje dlhodobo najviac úverov, preto sa oplatí opýtať na konsolidáciu práve v nej. Navyše, najväčšia banka na Slovensku má teraz špeciálnu ponuku. Ak vám vypočítajú nižšiu splátku, každý mesiac ušetríte. Ak bude splátka vyššia alebo rovnaká, dostanete 30 eur v hotovosti . Neveríte? Najlepšie urobíte, ak sa poradíte s odborníkom v najbližšej pobočke sporiteľne.

Koľko môžete ušetriť vy?

Zistite, koľko môžete ušetriť na splátkach. Praktickú konsolidačnú kalkulačku nájdete tu

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.