Ako umlčať hlučných susedov?

Máte problém s hlučnými susedmi? Máte pocit, že ste neustále v hlučnom prostredí či už doma alebo v práci? Máte malý priestor ale problém s hlukom? Nemôžete si dovoliť jedno rázovú platbu?

Vieme Vám pomôcť vďaka jedinečnému systému odhlučnenia, ktoré Vám zaberie minimálny priestor ale spraví požadovaný výkon a teraz ho môžete mať aj na splátky. Ako je to možné?

Zvuková izolácia PhonStar a systémy odhlučnenia s použitím PhoneStar-u Vám zabezpečia výkonnú izoláciu bez straty niekoľko desiatok centimetrov.

zvuková izolácia phonstar

PhoneStar je vlastne doska z pevného kartónového papiera, ktorý je naplnený jemným kremičitým pieskom. Vďaka tomu dokáže pohltiť  vlnenie, ktoré vzniká hlukom.  Použitie systému odhlučnenia s PhoneStar dokáže zlepšiť problém o 50 až 90% v závislosti od použitého typu odhlučnenia. Pre lepšiu predstavu 1,5 cm doska PhoneStar má rovnaký výkon ako 15 cm tehlová priečka.

Existujú dva druhy odhlučnenia kontaktné a bezkontaktné. Pri kontaktných systémoch sa hrúbka odhlučnenia môže pohybovať od 2cm po 6,2cm. Kontaktné systémy sa najčastejšie využívajú v bytoch. Bezkontaktné systémy sú určené pre priestory s vysokým zaťažením hluku. Ich hrúbka je od 8cm.

Ako povrchová úprava sa najčastejšie používa sadrokartón, na ktorý je možné umiestiť tapetu, obkladačky alebo aj stierku.

Montáž takéhoto systému odhlučnenia je suchý proces, preto je jednoduchá a rýchla. Systém odhlučnenia PhoneStar je možné využiť na stenu, na strop a tiež na podlahu. Odbornú a kvalifikovanú montáž v rámci celej SR zabezpečujú certifikované spoločnosti.  Celý takýto systém odhlučnenia je dostupný aj na splátky.

Bližšie informácie získate:
www.izonovum.sk a www.phonestar.sk
info@izonovum.sk

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.