Utorok, 11. august, 2020 | Meniny má ZuzanaKrížovkyKrížovky

Cyklokuriéri Švihaj Šuhaj doručujú už nielen v Bratislave, ale aj v Košiciach

Kuriérske služby môžu byť nielen rýchle, ale aj šetrné k životnému prostrediu. Dokonca sa môžu stať prenesením životného štýlu do vlastnej práce. Takí sú šuhaji, ktorí doručujú expresné ...

Kuriérska služba Cyklokuriér Švihaj Šuhaj začala od 1. mája 2014 doručovať expresné zásielky aj na území Košíc. Rozšírenie ekologického doručovania zásielok do druhého najväčšieho slovenského mesta umožnila dohoda o spolupráci s košickou cyklokuriérskou službou Doraz.

Ako povedala konateľka spoločnosti Katarína Galovičová: "Denne dokazujeme, že kuriérske služby dokážu byť nielen rýchle, ale aj citlivé k životnému prostrediu. Dúfame, že tým inšpirujeme cyklonadšencov aj v iných krajských mestách a do konca roka sa nám podarí rozšíriť ekologickú cyklokuriérčinu aj do ďalších miest. V širšom centre miest sú cyklokuriéri počas dopravných špičiek jednoznačne najrýchlejší."

Spoločnosť Cyklokuriér Švihaj Šuhaj vznikla v roku 2009 a po viacerých zmenách vo vlastníckej štruktúre je aktuálne dcérskou spoločnosťou kuriérskej služby GO4, s.r.o. Za obdobie svojej činnosti získali švihajúci šuhaji množstvo zákazníkov, ktorí oceňujú predovšetkým príspevok ku zdravému životnému štýlu a ochranu životného prostredia. Vďaka rozšíreniu "vozového parku" aj o kargobicykle doručujú cyklokuriéri od septembra 2013 dokonca aj veľké a ťažké zásielky.

Cyklokuriér Švihaj Šuhaj - jediné ekologické riešenie pre Vaše expresné zásielky v Bratislave a Košiciach. www.svihajsuhaj.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Aj v dm rozkvitli žlté narcisy

Z dm putuje na podporu onkologických pacientov 42-tisíc eur.

Reportáž: Ako sa rodí kvalitné slovenské jahňacie mäso

Znovu objavujeme pochúťky našich starých rodičov.

Uľahčujeme ľuďom s hendikepom nastupovanie do automobilu

Nastupovanie do automobilu nemusí byť pre každého jednoduché. Firma ARES preto prináša pomôcky, ktoré nastupovanie uľahčujú.

Presadacie zariadenie pre vozičkárov