Cyklokuriéri Švihaj Šuhaj doručujú už nielen v Bratislave, ale aj v Košiciach

Kuriérske služby môžu byť nielen rýchle, ale aj šetrné k životnému prostrediu. Dokonca sa môžu stať prenesením životného štýlu do vlastnej práce. Takí sú šuhaji, ktorí doručujú expresné ...

Kuriérska služba Cyklokuriér Švihaj Šuhaj začala od 1. mája 2014 doručovať expresné zásielky aj na území Košíc. Rozšírenie ekologického doručovania zásielok do druhého najväčšieho slovenského mesta umožnila dohoda o spolupráci s košickou cyklokuriérskou službou Doraz.

Ako povedala konateľka spoločnosti Katarína Galovičová: "Denne dokazujeme, že kuriérske služby dokážu byť nielen rýchle, ale aj citlivé k životnému prostrediu. Dúfame, že tým inšpirujeme cyklonadšencov aj v iných krajských mestách a do konca roka sa nám podarí rozšíriť ekologickú cyklokuriérčinu aj do ďalších miest. V širšom centre miest sú cyklokuriéri počas dopravných špičiek jednoznačne najrýchlejší."

Spoločnosť Cyklokuriér Švihaj Šuhaj vznikla v roku 2009 a po viacerých zmenách vo vlastníckej štruktúre je aktuálne dcérskou spoločnosťou kuriérskej služby GO4, s.r.o. Za obdobie svojej činnosti získali švihajúci šuhaji množstvo zákazníkov, ktorí oceňujú predovšetkým príspevok ku zdravému životnému štýlu a ochranu životného prostredia. Vďaka rozšíreniu "vozového parku" aj o kargobicykle doručujú cyklokuriéri od septembra 2013 dokonca aj veľké a ťažké zásielky.

Cyklokuriér Švihaj Šuhaj - jediné ekologické riešenie pre Vaše expresné zásielky v Bratislave a Košiciach. www.svihajsuhaj.sk

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.