Cyklokuriéri Švihaj Šuhaj doručujú už nielen v Bratislave, ale aj v Košiciach

Kuriérske služby môžu byť nielen rýchle, ale aj šetrné k životnému prostrediu. Dokonca sa môžu stať prenesením životného štýlu do vlastnej práce. Takí sú šuhaji, ktorí doručujú expresné ...

Kuriérska služba Cyklokuriér Švihaj Šuhaj začala od 1. mája 2014 doručovať expresné zásielky aj na území Košíc. Rozšírenie ekologického doručovania zásielok do druhého najväčšieho slovenského mesta umožnila dohoda o spolupráci s košickou cyklokuriérskou službou Doraz.

Ako povedala konateľka spoločnosti Katarína Galovičová: "Denne dokazujeme, že kuriérske služby dokážu byť nielen rýchle, ale aj citlivé k životnému prostrediu. Dúfame, že tým inšpirujeme cyklonadšencov aj v iných krajských mestách a do konca roka sa nám podarí rozšíriť ekologickú cyklokuriérčinu aj do ďalších miest. V širšom centre miest sú cyklokuriéri počas dopravných špičiek jednoznačne najrýchlejší."

Spoločnosť Cyklokuriér Švihaj Šuhaj vznikla v roku 2009 a po viacerých zmenách vo vlastníckej štruktúre je aktuálne dcérskou spoločnosťou kuriérskej služby GO4, s.r.o. Za obdobie svojej činnosti získali švihajúci šuhaji množstvo zákazníkov, ktorí oceňujú predovšetkým príspevok ku zdravému životnému štýlu a ochranu životného prostredia. Vďaka rozšíreniu "vozového parku" aj o kargobicykle doručujú cyklokuriéri od septembra 2013 dokonca aj veľké a ťažké zásielky.

Cyklokuriér Švihaj Šuhaj - jediné ekologické riešenie pre Vaše expresné zásielky v Bratislave a Košiciach. www.svihajsuhaj.sk

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.

Park pod Kolibou prepája mesto s prírodou

Projekt Park pod Kolibou v prémiovej štvrti Bratislavy mení pojem rodinné bývanie.