Slovenský someliér stavil na úver s podporou EÚ. Oplatilo sa

V roku 2013 uviedla ČSOB ako prvá banka na Slovensku podnikateľský úver s podporou EÚ. Šancu využil i someliér Miroslav Jajcay.

V roku 2013 uviedla ČSOB ako prvá banka na Slovensku podnikateľský úver s podporou EÚ. Šancu využil i someliér Miroslav Jajcay.

Miroslav Jajcay je najúspešnejším slovenským someliérom. Ako jedinému Slovákovi sa mu podarilo vyhrať dve česko-slovenské súťaže someliérov v ČR. Vínam a someliérstvu sa však nevenuje len na súťažiach. Aby vo svojich prevádzkach mohol zákazníkom ponúkať atraktívne, kvalitné a lahodné vína, cestuje po svete a hľadá inšpiratívne chute a značky.

M. Jajcay: „Podnikanie prináša vždy riziko, ale dôležité je mať víziu a stretnúť správnych ľudí či partnerov“.

Miroslav Jajcay sa rozhodol rozšíriť sieť svojich vinoték Chateau-vin a navýšiť zásoby vína. Uvažoval tak o vstupe nového investora do firmy. Nakoniec sa však rozhodol obrátiť so svojím plánom a víziami na svoju banku.

Podnikateľ si podľa vlastných slov cení najmä individuálny prístup ČSOB, ako aj ochotu a rýchlosť vyjednávania. “Keďže trh s investičnými vínami sa začína riešiť začiatkom leta, práve rýchlosť schválenia úveru zo strany banky mi pomohla zapojiť sa do nákupu vín z minulého ročníka včas”, pochvaľuje si Miroslav Jajcay.

Vďaka podnikateľskému úveru v roku 2013 vybudoval novú vinotéku vo Zvolene, zainvestoval do vynovenia priestorov už existujúcich vinoték a v neposlednom rade, vytvoril dostatočné zásoby vína pre svoje predajne.

Momentálne ponúka široký výber vín vo svojich troch vinotékach v Slovenskom Grobe, Bratislave a vo Zvolene.

Inšpirujte sa úspešným slovenským someliérom a strhnite úspech v biznise na svoju stranu

Načítavám video...

Získanie podnikateľského úveru s podporou EÚ od ČSOB je teraz oveľa jednoduchšie, rýchlejšie a výhodnejšie.

Navyše, ak si podnikateľ v ČSOB otvorí aj podnikateľský účet, prvé 3 mesiace ho využíva bez poplatku. V prípade, že si otvorí aj osobný balík služieb, neplatí prislúchajúci poplatok v nasledujúcich 6 mesiacoch.

Viac informácií o výhodných podnikateľských úveroch so zárukou EÚ, zľave z poplatku a možnosti bezplatných mimoriadnych splátok sa dozviete na www.csob.sk alebo v ktorejkoľvek pobočke ČSOB.

Rok 2019: Začína sa éra informačného osvietenstva

Technologickí lídri už majú jasno v tom, čo bude vládnuť svetu IT v roku 2019.

Tipy, kam so školákmi na dovolenku cez jarné prázdniny

Jarné prázdniny sú ideálne na spoločnú dovolenku so zábavou špeciálne pre deti.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen