Utorok, 26. január, 2021 | Meniny má TamaraKrížovkyKrížovky

Dni priemyslu na Výstavisku Hungexpo v Budapešti

Dni priemyslu 2014 sú najobsiahlejšiou odbornou priemyselnou výstavou v Maďarsku

Postupujúc podľa novej koncepcie usporiada spoločnosť HUNGEXPO Zrt. pod názvom DNI PRIEMYSLU 2014 najobsiahlejšiu odbornú priemyselnú výstavu v Maďarsku poskytujúcu naraz a na jednom mieste možnosť zmapovať všetky segmenty priemyslu.

ÚČASTNÍCI:

Viac než 250 vystavovateľov z 12 krajín sveta očakáva návštevníkov v pavilóne A Výstaviska HUNGEXPO.

Výstavy sa nezúčastnia iba stály vystavovatelia, ale aj nový obchodný partneri, medzinárodný charakter výstavy posilňujú kolektívne výstavné stánky účastníkov z Taiwanu a z Nemecka.

Výstavy sa v hojnom počte zúčastnia nadnárodné korporácie, veľké spoločnosti, ako aj domáci malí a strední podnikatelia.

Kompletný zoznam vystavovateľov: http://iparnapjai.hu/lista-kiallito.php?betu=%

PROGRAMY:

Výstavu spestria konferencie, workshopy, odborné fóra, prednášky vystavovateľov.

Krátka ukážka programov:

• Valné zhromaždenie Maďarskej asociácie gumárenského priemyslu a odborná konferencia s názvom „Aktuálne environmentálne úlohy a problémy gumárenského priemyslu”
  • Valné zhromaždenie a odborná konferencia Maďarskej celoštátnej asociácie strojárskeho a energetického priemyslu
  • Odborná konferencia Maďarskej asociácie údržby priemyselných objektov s názvom „Posilnite svoju konkurencieschopnosť pomocou údržby a japonských metód”
  • Konferencia BZOP Národného pracovného úradu
  • Maďarská obchodná a priemyselná komora v spolupráci s hlavným odborným partnerom, Národným úradom zahraničného obchodu (HITA), organizuje fórum dodávateľov vozidiel a strojov s názvom „Reindustrializácia Maďarska”
  • Odborné fórum ContiTech
  • Odborné prednášky Vedeckej spoločnosti strojárskeho priemyslu
  • Komunikačný workshop Machine-to-machine, organizovaný spoločnosťou Vodafone a odborným časopisom Gyártástrend (Výrobný trend)
  • Application Zone – Praktická ukážka –na mieste si môžete pozrieť proces výroby od nápadu po finálny výrobok
  • Prednášky vystavovateľov
  • EDU-POINT (predstavujú sa univerzity)

Podrobný program: http://iparnapjai.hu/tartalom-mutat.php?almenu_id=239

NOVINKY:

Prihlásený vystavovatelia majú pripravených veľa noviniek. Okrem iných svoje inovácie, nové produkty, poskytované služby predstaví aj ABB Kft., a Beckhoff Automation Kft., a Com-Forth Kft., Ge-Co Hungary Kft., a Huntraco Zrt., az IMI International Kft. Norgren Divízió, az INS Ipari Alkalmazások Zrt., a Jungheinrich Hungária Kft., a KEMATECHNIK Mérnökiroda Kft., a KRL Kontrol Kft., a tesa tape Kft. és az UniCredit Bank Hungary Zrt.

Ďalšie informácie o novinkách:http://iparnapjai.hu/ujdonsagok

VŠEOBECNÉ INFORMÁCIE:

Termín: 27. – 30. mája 2014.

Otváracia doba: od 9 do 17 hodiny

Miesto: Výstavisku HUNGEXPO Budapešť, pavilón A

Vchod: brána I., III.

Parkovisko: vnútorné parkovisko P5 a P3: 1200 HUF/deň

Registrácia: na internetovej stránke výstavy je k dispozícii online registrácia, zaisťujúca bezplatný vstup http://iparnapjai.hu/regisztracio

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Byť fit nielen v januári. Spoločnosť BILLA v novom e-booku radí zákazníkom, ako sa stravovať zdravo po celý rok.

58m

V roku 2020 stúpol záujem o rizikové životné poistenie o takmer tretinu

5 h

Účinná prírodná tinktúra, ale aj jedinečný lokálny produkt, ktorý vyrába rodinný podnik spod Tatier už vyše 20 rokov.

14 h