Dni priemyslu na Výstavisku Hungexpo v Budapešti

Dni priemyslu 2014 sú najobsiahlejšiou odbornou priemyselnou výstavou v Maďarsku

Postupujúc podľa novej koncepcie usporiada spoločnosť HUNGEXPO Zrt. pod názvom DNI PRIEMYSLU 2014 najobsiahlejšiu odbornú priemyselnú výstavu v Maďarsku poskytujúcu naraz a na jednom mieste možnosť zmapovať všetky segmenty priemyslu.

ÚČASTNÍCI:

Viac než 250 vystavovateľov z 12 krajín sveta očakáva návštevníkov v pavilóne A Výstaviska HUNGEXPO.

Výstavy sa nezúčastnia iba stály vystavovatelia, ale aj nový obchodný partneri, medzinárodný charakter výstavy posilňujú kolektívne výstavné stánky účastníkov z Taiwanu a z Nemecka.

Výstavy sa v hojnom počte zúčastnia nadnárodné korporácie, veľké spoločnosti, ako aj domáci malí a strední podnikatelia.

Kompletný zoznam vystavovateľov: http://iparnapjai.hu/lista-kiallito.php?betu=%

PROGRAMY:

Výstavu spestria konferencie, workshopy, odborné fóra, prednášky vystavovateľov.

Krátka ukážka programov:

• Valné zhromaždenie Maďarskej asociácie gumárenského priemyslu a odborná konferencia s názvom „Aktuálne environmentálne úlohy a problémy gumárenského priemyslu”
  • Valné zhromaždenie a odborná konferencia Maďarskej celoštátnej asociácie strojárskeho a energetického priemyslu
  • Odborná konferencia Maďarskej asociácie údržby priemyselných objektov s názvom „Posilnite svoju konkurencieschopnosť pomocou údržby a japonských metód”
  • Konferencia BZOP Národného pracovného úradu
  • Maďarská obchodná a priemyselná komora v spolupráci s hlavným odborným partnerom, Národným úradom zahraničného obchodu (HITA), organizuje fórum dodávateľov vozidiel a strojov s názvom „Reindustrializácia Maďarska”
  • Odborné fórum ContiTech
  • Odborné prednášky Vedeckej spoločnosti strojárskeho priemyslu
  • Komunikačný workshop Machine-to-machine, organizovaný spoločnosťou Vodafone a odborným časopisom Gyártástrend (Výrobný trend)
  • Application Zone – Praktická ukážka –na mieste si môžete pozrieť proces výroby od nápadu po finálny výrobok
  • Prednášky vystavovateľov
  • EDU-POINT (predstavujú sa univerzity)

Podrobný program: http://iparnapjai.hu/tartalom-mutat.php?almenu_id=239

NOVINKY:

Prihlásený vystavovatelia majú pripravených veľa noviniek. Okrem iných svoje inovácie, nové produkty, poskytované služby predstaví aj ABB Kft., a Beckhoff Automation Kft., a Com-Forth Kft., Ge-Co Hungary Kft., a Huntraco Zrt., az IMI International Kft. Norgren Divízió, az INS Ipari Alkalmazások Zrt., a Jungheinrich Hungária Kft., a KEMATECHNIK Mérnökiroda Kft., a KRL Kontrol Kft., a tesa tape Kft. és az UniCredit Bank Hungary Zrt.

Ďalšie informácie o novinkách:http://iparnapjai.hu/ujdonsagok

VŠEOBECNÉ INFORMÁCIE:

Termín: 27. – 30. mája 2014.

Otváracia doba: od 9 do 17 hodiny

Miesto: Výstavisku HUNGEXPO Budapešť, pavilón A

Vchod: brána I., III.

Parkovisko: vnútorné parkovisko P5 a P3: 1200 HUF/deň

Registrácia: na internetovej stránke výstavy je k dispozícii online registrácia, zaisťujúca bezplatný vstup http://iparnapjai.hu/regisztracio

Máte už program pre deti na túto sobotu?

Novootvorený farmársky Trch. – Chutný trh v Slnečnice Markete bude už túto sobotu 26. mája oslavovať so všetkými deťmi.

TOP trendy 2018 v alternatívnych prístupoch ku zdraviu

Počuli ste už napríklad o digitálnej detoxikácii alebo e-Terapii? Prečítajte si o nových alternatívnych prístupoch ku zdraviu.

Biznis úver: Lepší tím, stroje, či menej stresu s faktúrami

Pozrite sa, kedy sa oplatí na rozvoj firmy využiť peniaze od banky.

Síce malí, no výnimoční regionálni dodávatelia. Poznáte ich?

Týmto menším regionálnym dodávateľom sa podarilo zaujať nielen svoje okolie, ale aj Kaufland. Určite si ich obľúbite aj vy.