Festivalový web eurokontext.sk praktický pre každého

Medzinárodný divadelný festival Slovenského národného divadla Eurokontext.sk už podporuje aj rovnomenný webový portál eurokontext.sk.

Medzinárodný divadelný festival Slovenského národného divadla Eurokontext.sk už podporuje aj rovnomenný webový portál eurokontext.sk, na ktorom sa môžu návštevníci dozvedieť v slovenskom aj v anglickom jazyku všetky dôležité informácie o novej prehliadke európskej umeleckej tvorby v SND.

Praktický web eurokontext.sk tvorí päť prehľadných sekcií. V rámci nich sú obsiahnuté informácie o festivalejednotlivých predstaveniach, na ktoré si diváci môžu priamo prostredníctvom portálu kúpiť vstupenky on-line. Jednoduchú orientáciu uľahčuje aj kalendár s priamym prepojením na sociálnu sieť Facebook. Súčasťou sú aj aktuality so zaujímavosťami z festivalu.

Keďže eurokontext.sk má responzívny dizajn, používatelia tabletov a smartphonov môžu komfortne využívať celý rad funkcií podobne jednoducho ako pri štandardnom počítači.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.