Festivalový web eurokontext.sk praktický pre každého

Medzinárodný divadelný festival Slovenského národného divadla Eurokontext.sk už podporuje aj rovnomenný webový portál eurokontext.sk.

Medzinárodný divadelný festival Slovenského národného divadla Eurokontext.sk už podporuje aj rovnomenný webový portál eurokontext.sk, na ktorom sa môžu návštevníci dozvedieť v slovenskom aj v anglickom jazyku všetky dôležité informácie o novej prehliadke európskej umeleckej tvorby v SND.

Praktický web eurokontext.sk tvorí päť prehľadných sekcií. V rámci nich sú obsiahnuté informácie o festivalejednotlivých predstaveniach, na ktoré si diváci môžu priamo prostredníctvom portálu kúpiť vstupenky on-line. Jednoduchú orientáciu uľahčuje aj kalendár s priamym prepojením na sociálnu sieť Facebook. Súčasťou sú aj aktuality so zaujímavosťami z festivalu.

Keďže eurokontext.sk má responzívny dizajn, používatelia tabletov a smartphonov môžu komfortne využívať celý rad funkcií podobne jednoducho ako pri štandardnom počítači.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.