Do Polusu sa dá prísť aj na bicykli

Nákupné centrum zabezpečilo moderné stojany pre cyklistov.Návštevníci, ktorí sa rozhodnú navštíviť Polus City Center na bicykli, môžu vyskúšať neplatenú službu.

Nákupné centrum  zabezpečilo moderné stojany pre cyklistov. Návštevníci, ktorí sa rozhodnú navštíviť  Polus City Center na bicykli, môžu vyskúšať neplatenú službu.  Moderný stojan na odkladanie bicyklov je umiestnený hneď vedľa hlavného vchodu, teda na atraktívnejšom, prehľadnejšom a  lepšie viditeľnom  mieste, kde je väčší výskyt a migrácia ľudí. Tu majú samotní cyklisti väčší komfort a prístup s bicyklom priamo z ulice. „ Zároveň je pod dohľadom kamerového systému, ktorý nám v prípade, že by predsa len došlo k poškodeniu alebo odcudzeniu, pomôže v značnej miere poskytnúť dôkazový materiál polícii, ktorá by sa takýmto prípadom zaoberala.“ uviedla Monika Karoliová, marketingová riaditeľka Polus City Center.

Väčšina návštevníkov si nosí  na uzamykanie bicykla svoju vlastnú zámku.  V Poluse naviac zriadili službu pre tých, ktorí zámku nemajú, alebo si ju neprinesú. T outo službou ponúkajú cyklistom zapožičanie bezpečnostnej zámky,  ktorú nie je možné skopírovať . Tieto kvalitné zámky taktiež prispejú k prevencii voči krádežiam bicyklov.  Na infopulte v centrálnej časti Polusu, v blízkosti hlavného vchodu poskytnú pracovníci  zámku pre každého cyklistu na požiadanie za depozitnú sumu 60 Eur. Nie je to však cena za zapožičanie zámky, je to depozitná čiastka, ktorú zákazník po vrátení  nepoškodenej zámky dostane v plnej výške  späť. Je stanovená  tak,  aby bola plnou kompenzáciou v takom prípade, ak by návštevník zámku nevrátil.  Na základe  viacerých podnetov od samotných návštevníkov však Polus zvažuje v budúcnosti  aj možnosť zníženia tejto sumy na 10 euro. O takejto prípadnej zmene bude nákupné centrum návštevníkov aktuálne  informovať .

Keďže služba zapožičania zámky je poskytovaná prostredníctvom infopultu nákupného centra, využitie platobného terminálu,  to znamená možnosť  depozitu formou blokácie z účtu zatiaľ Polus neposkytuje.  V nákupnom centre, aj v bezprostrednej blízkosti infopultu sa však nachádza niekoľko bankomatov, kde majú návštevníci možnosť si predmetnú hotovosť zabezpeciť.

„Neustále sa snažíme vylepšovať služby pre našich návštevníkov, preto sme aktuálne riešenie navrhli a v plnom rozsahu realizovali vo vlastnej réžii. Veríme, že aj takto napĺňame našu stratégiu prinášajúcu Radosť každý deň.“ uviedla Monika Karoliová, marketingová riaditeľka Polus City Center.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.