Dobrá pôžička v Poštovej banke už od 100 eur

Poštová banka v týchto dňoch zavádza nový bezúčelový úver Dobrá pôžička. Spolu s ňou prináša klientom úplné novinky. O úver budú môcť požiadať aj na každej pošte a o jeho schválení sa dozvedia v priebehu niekoľkých minút. Úroková sadzba sa pohybuje už od 7,9 % p. a. Navyše, Dobrá pôžička je úplne bez poplatkov. A aj naďalej platí, že klienti majú možnosť získať 0% úrok v druhej polovici splatnosti.

Dobrá pôžička znamená zjednodušenie ponuky úverov, rýchlejšie schvaľovanie a možnosť požičať si v banke takmer pre každého. Chceme aj naďalej pokračovať v trende zefektívňovania a klientom ponúkať reálne výhody,“ hovorí Angelika Farkašová, vedúca Oddelenia úverových produktov.

Dobrú pôžičku si záujemcovia vybavia jednoducho a rýchlo, vo väčšine prípadov iba s občianskym preukazom. O jej schválení sa dozvedia v priebehu niekoľkých minút. Klienti majú možnosť požičať si už od 100 až do 30 000 eur. Navyše pôžička je úplne bez poplatkov. Svoj úver môžu, v závislosti od jeho výšky, splatiť aj po 5 mesiacoch. Poštová banka prináša Dobrú pôžičku s úrokovou sadzbou už od 7,9 % p. a. A aj v tomto prípade pokračujeme s výnimočným benefitom. Klienti, ktorí splácajú svoj úver riadne a načas z Dobrého účtu získajú bonus – 0% úrok v druhej polovici splatnosti.
dobrá pôžička znamená zjednodušenie ponuky úverov

Nová Dobrá pôžička nahrádza tri iné úverové produkty, ktoré Poštová banka jej zavedením prestáva poskytovať. Je tak ďalším krokom k zjednodušovaniu produktov, ktorými chce uľahčiť klientom život.

Prečo je Dobrá pôžička dobrá:

• bez poplatkov,
  • už od 100 €,
  • až do 30 000 €,
  • pre väčšinu klientov len s občianskym preukazom,
  • s úrokovou sadzbou od 7,9 % p. a.,
  • s dobou splácania od 5 mesiacov do 10 rokov,
  • s 0 % úrokom v druhej polovici splátok.

K pôžičke ponúkame klientom aj spôsob ako zabezpečiť, aby bola riadne splácaná aj v prípade neočakávaných udalostí. V Poisťovni Poštovej banky sa dá jednoducho poistiť schopnosť splácať úver, a to aj pre prípad straty zamestnania.

Poštová banka pôsobí na slovenskom trhu už 21 rokov. S miliónom klientov patrí v oblasti retailu k najsilnejším bankám. Jej vlastnú sieť tvorí 42 pobočiek a svoje služby poskytuje aj na viac ako 1500 poštách po celom Slovensku. Jej klienti majú k dispozícii 155 bankomatov. Štandardnú ponuku bankových produktov a služieb dopĺňajú poistné produkty, podielové fondy a dôchodkové sporenie v druhom pilieri.

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.

Dúbravské Čerešne dozreli: Začína sa kolaudovať!

Čerešne living, moderné rodinné bývanie v bratislavskej Dúbravke, naberá čoraz jasnejšie kontúry.

Nášmu telu stačí iba málo vitamínov

Veľký prehľad, odporúčania odborníkov i to, čo si varí špičkový biochemik

Podnikajte múdro, skúste služby profesionálneho call centra

Kvalitná a preverená databáza, profesionálne klientske služby, všetko v súlade s GDPR.