Keď chcete mať úspešnú firmu, treba upratať !

Už nestačí iba poutierať svietidlá od prachu, vyrovnať knihy v policiach a poriadne zarovnať regáli.

Ako ide doba, všetko sa mení. Nepochybne sa aj nároky človeka tretieho tisícročia vyvinuli a jeho náročnosť neustále rastie a rastie.   Ani oblasť čistenia domácností, upratovania bytov a hĺbkového tepovania nie je výnimkou.
Všetko sú to činnosti, ktoré sa dynamicky rozvíjajú v rámci upratovacieho oboru, kde pôsobí aj Topservis www.tepovanie.topservis.sk. Už nestačí iba poutierať svietidlá od prachu, vyrovnať knihy v policiach a poriadne zarovnať regáli. Preto aj v tejto oblasti sú spoločnosti, ktoré stíhajú držať krok s vývojom a tiež sú tu spoločnosti, ktoré permanentne strácajú gľanc. Firma Topservis  predstavuje dlhodobo špičku v tejto oblasti a preto je veľmi prirodzené, že sú aj na ňu kladené čoraz väčšie nároky od čoraz náročnejších klientov. Doba napreduje a preto na 100% súhlasíme s tým, aby sa nároky stále zvyšovali. Aby boli čoraz prísnejšie limity na používanie rezíduí v čistiacich prípravkoch. Aby sa ich množstvo neustále znižovalo a možno až úplne zakázalo používanie fosfátov a formaldehydov ( zosilňovačov vône v aromatických prípravkoch, ktoré sú preukázateľne karcinogénne ).  A v neposlednej rade tiež nadmieru agresívneho chlóru ( počas prvej svetovej vojny sa používal ako bojový plyn ). Tieto chemikálie a určite aj mnohé ďalšie nebezpečne ohrozujú jedinečnosť našej prírody, zapríčiňujú vznik alergií, astmy a iných závažných civilizačných ochorení a tým výrazne znehodnocujú náš život. Je iba propaganda, že nám naoko, na krátku chvíľu, vyčistia a vydezinfikujú domov a pritom nás postihnú na celý život.

Vývoj čistiacej a upratovacej technológie

Dôraz kladený na čoraz vyšší štandard v čistení ordinácií lekárov, čistoty podláh v supermarketoch, alebo v neposlednej rade aj u nás v domácnostiach, je vec na správnom mieste. Veď ako by to vyzeralo, keby sme vstúpili do kancelárie k svojmu finančnému poradcovi a ten by mal všade prach, koženú sedačku by mal ako hnoj, čalúnený koberec by bol plný zašliapaných žuvačiek a boli by na ňom samé olejové fľaky. Určite by ste si po takejto skúsenosti návštevu poriadne rozmysleli a viac by ste takéhoto človeka nenavštívili.  Jednoznačne každý z nás podľa vlastných skúseností uzná, že čistota, uprataný priestor a hĺbkovo vytepované čalúnenie pozitívne vplýva na výkon našej práce, na vzájomné vzťahy na pracovisku a v konečnej fáze aj na zisky našich firiem. Topservis by sa dal tiež preložiť ako  čistota a spokojný klienti. Status spoľahlivej firmy je možné si zaslúžiť iba s obozretným pristupovaním k detailom. Vždy sa treba na veci pozrieť z pohľadu zákazníka. Ako by sa cítili klienti v miestnosti , ktorá by svojim výzorom pripomínala skládku odpadu alebo odpadkový kôš. Preto je dôležité byť úplne dôsledný a zbaviť miestnosť aj tej najmenšej nečistoty. Dôležitý je tiež individuálny prístup k presnej špecifikácií požiadaviek zákazníkov.

K dokonalému výsledku sú nezameniteľné špičkové stroje, s maximálnou špecializáciou, ktoré samozrejme ale niečo stoja. Nenahraditeľné sú dlhoročné skúsenosti. Potrebný sú tiež vyškolený pracovníci a kvalitné ekologicky nezávažné čistiace prostriedky. A to čo najviac oceníte je možnosť si oddýchnuť a zabudnúť na starosti s upratovaním, umývaním okien a všetkým čo s tým súvisí.

Topservis je to čo Vás odbremení!

Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska

Ruské poklady sa dostali do hľadáčika cestovateľov nielen kvôli majstrovstvám.

Špeciálna príloha: Krížovky na leto

Prílohu pre všetkých, čo radi lúštia, nájdete už v piatok 20. júla v denníku SME.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.