Piatok, 18. október, 2019 | Meniny má Lukáš

„Najlepší účtovný program je zadarmo“

Tak takúto „hlášku“ som našiel na internete. Keďže aj my predávame účtovný program, tak toto je náš koniec! Ibaže by ten účtovný program nebol najlepší a nebol ani zadarmo.

Keď som sa mu bližšie pozrel na zúbok, zistil som, že je naozaj zadarmo. Ako to však býva, je v tom háčik. Zadarmo sú základné funkcie a za nadštandardné si musíte priplatiť. Ktoré sú tie príplatkové? Potrebuje ich človek vôbec? Nájdete medzi nimi vytvorenie kópie faktúry, odoslanie faktúry mailom, zobrazenie loga a pečiatky na faktúre, tlač a export výkazov DPH a postupne pribúdajú ďalšie

Podnikateľ s tými bezplatnými funkciami môže vystačiť, ak nie je platca DPH a nechce, aby mu program vedel urobiť daňové priznanie. Pre účtovníka by to ale bolo zrejme veľa dodatočnej práce mimo programu.

Po tomto prieskume už obavy o našu budúcnosť nemám. Náš účtovný program nie je síce zadarmo, ale poskytuje za férový poplatok všetko, čo potrebujete. V cene máte aj spracovanie DPH, aj kópiu faktúry, aj odoslanie faktúry mailom, aj daňové priznania. Jednoducho je v cene všetko, čo potrebujete a čo má normálny účtovný program poskytovať.

Cena je postavená na základe počtu zaúčtovaných položiek a vystavených faktúr v účtovnom programe a za počet spracovaných miezd v mzdovom programe. Malá s.r.o využíva tento program za cenu okolo 60 € ročne, čo je oveľa menej, ako by ste zaplatili za nákup bežného účtovného programu, kde je cena licencie nad 400 €.

Okrem príjemnej ceny pre malých podnikateľov a účtovníkov je ďalšou výhodou fakt, že celý program funguje ako online účtovný program. To znamená, že nič nemusíte sťahovať, inštalovať ani aktualizovať a vaše údaje sú bezpečne uložené v profesionálne zabezpečenom dátovom centre.

Online účtovný program Humanet, vhodný pre jednoduché aj podvojné účtovníctvo, máte automaticky aktualizovaný pri zmene zákonov a legislatívnych predpisov. Samozrejme aj nové funkcie, ktoré každý mesiac pribúdajú, máte automaticky k dispozícii bez dodatočných poplatkov a príplatkových služieb.

Účtovný program Humanet je komplexné riešenie pre živnostníkov, podnikateľov a účtovníkov poskytovaný za férovú cenu bez skrytých poplatkov a chytákov.

www.humanet.sk

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.