SWAN má ponuku, ktorá sa neodmieta

Cenovo výhodný balík digitálnej televízie a optického internetu je pre Nitranov ešte atraktívnejší. Môžu získať viac zábavy za menej peňazí.

O službe DUO NITRA sme sa rozprávali s Michalom Novotným, vedúcim nitrianskej pobočky spoločnosti SWAN.

Údajne máte ponuku, ktorá sa neodmieta. Čo je na tom pravdy?

Máte dobrého informátora (smiech). Áno, momentálne ponúkame veľmi výhodný balík služieb DUO NITRA, ktorý kombinuje vysokorýchlostný optický internet a digitálnu televíziu. Je lacnejší, ako naše ostatné DUO balíky a vzhľadom k cene aj výhodnejší. Nitrania môžu získať 100 Mbit/s optický internet a viac ako 45 TV kanálov za mesačný poplatok 13,99 eur. K tomu im zadarmo pribalíme televízny archív na 3 mesiace a prémiový balík FilmBox na 2 mesiace.

Odkedy, dokedy táto ponuka platí a za akých podmienok?

Balík DUO NITRA za výhodnú cenu 13,99 eur mesačne je možné získať pri dvojročnej viazanosti. Ponuka je určená všetkým obyvateľom Nitry, od 1. 4. do 30. 9. 2014. . Za zriadenie služby zaplatí zákazník jednorazový poplatok 20,90 eur, podobne ako v prípade ostatných balíkov.

Aké sú rozdiely medzi digitálnou televíziou a klasickou televíziou?

Digitálna televízia ponúka oproti klasickej televízii viacero zaujímavých a unikátnych funkcií. Divák má k dispozícii elektronického programového sprievodcu, pomocou ktorého si môže kedykoľvek pozrieť televízny program pre všetky dostupné TV kanály. Veľmi obľúbenou funkciou je TV archív. Ten umožňuje divákovi sledovať až týždeň staré vysielanie pre viac ako 30 najpopulárnejších TV kanálov. Vďaka archívu sa vám nestane, že by ste zmeškali svoju obľúbenú reláciu alebo seriál. Televízne vysielanie je možné uložiť aj na neurčitú dobu, pomocou funkcie Nahrávanie. Nahrávky môžete vytvárať z viac ako 80 TV kanálov. V službe digitálnej televízie je zabudovaná aj videopožičovňa, internetový prehliadač, aktuálna predpoveď počasia a ďalšie funkcie. Jednoducho povedané, digitálna televízia je modernejšia a inteligentnejšia.

Líši sa aj ponukou TV kanálov?

So službou DUO NITRA si divák môže vybrať z viac ako 45 TV kanálov. Najobľúbenejšie slovenské a české TV kanály (Jednotka, Dvojka, Markíza, JOJ) dopĺňajú regionálne, hudobné, detské, filmové, športové a spravodajské kanály. Povedal by som, že ponuka je veľmi pestrá a nechýba žiaden žáner. Súčasťou služby DUO NITRA je aj prémiový balík FilmBox na 2 mesiace zadarmo. Ten ponúka 11 prémiových TV kanálov s rôznorodým obsahom – filmové trháky a filmy pre celú rodinu v češtine, dokumenty, módu, bojový šport a aj niečo pre dospelých.

Čo reálne prináša 100 Mbit/s optický internet?

Internetové stránky sa načítajú okamžite, YouTube videá si pozriete bez čakania a 1 GB súbor sa stiahne za necelú 1,5 minútu.

Dovolenka s deťmi v Egypte a tipy na overené hotely

S dieťaťom do Egypta? Na čo myslieť pred cestou a tipy na hotely pre rodiny.

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.