SWAN má ponuku, ktorá sa neodmieta

Cenovo výhodný balík digitálnej televízie a optického internetu je pre Nitranov ešte atraktívnejší. Môžu získať viac zábavy za menej peňazí.

O službe DUO NITRA sme sa rozprávali s Michalom Novotným, vedúcim nitrianskej pobočky spoločnosti SWAN.

Údajne máte ponuku, ktorá sa neodmieta. Čo je na tom pravdy?

Máte dobrého informátora (smiech). Áno, momentálne ponúkame veľmi výhodný balík služieb DUO NITRA, ktorý kombinuje vysokorýchlostný optický internet a digitálnu televíziu. Je lacnejší, ako naše ostatné DUO balíky a vzhľadom k cene aj výhodnejší. Nitrania môžu získať 100 Mbit/s optický internet a viac ako 45 TV kanálov za mesačný poplatok 13,99 eur. K tomu im zadarmo pribalíme televízny archív na 3 mesiace a prémiový balík FilmBox na 2 mesiace.

Odkedy, dokedy táto ponuka platí a za akých podmienok?

Balík DUO NITRA za výhodnú cenu 13,99 eur mesačne je možné získať pri dvojročnej viazanosti. Ponuka je určená všetkým obyvateľom Nitry, od 1. 4. do 30. 9. 2014. . Za zriadenie služby zaplatí zákazník jednorazový poplatok 20,90 eur, podobne ako v prípade ostatných balíkov.

Aké sú rozdiely medzi digitálnou televíziou a klasickou televíziou?

Digitálna televízia ponúka oproti klasickej televízii viacero zaujímavých a unikátnych funkcií. Divák má k dispozícii elektronického programového sprievodcu, pomocou ktorého si môže kedykoľvek pozrieť televízny program pre všetky dostupné TV kanály. Veľmi obľúbenou funkciou je TV archív. Ten umožňuje divákovi sledovať až týždeň staré vysielanie pre viac ako 30 najpopulárnejších TV kanálov. Vďaka archívu sa vám nestane, že by ste zmeškali svoju obľúbenú reláciu alebo seriál. Televízne vysielanie je možné uložiť aj na neurčitú dobu, pomocou funkcie Nahrávanie. Nahrávky môžete vytvárať z viac ako 80 TV kanálov. V službe digitálnej televízie je zabudovaná aj videopožičovňa, internetový prehliadač, aktuálna predpoveď počasia a ďalšie funkcie. Jednoducho povedané, digitálna televízia je modernejšia a inteligentnejšia.

Líši sa aj ponukou TV kanálov?

So službou DUO NITRA si divák môže vybrať z viac ako 45 TV kanálov. Najobľúbenejšie slovenské a české TV kanály (Jednotka, Dvojka, Markíza, JOJ) dopĺňajú regionálne, hudobné, detské, filmové, športové a spravodajské kanály. Povedal by som, že ponuka je veľmi pestrá a nechýba žiaden žáner. Súčasťou služby DUO NITRA je aj prémiový balík FilmBox na 2 mesiace zadarmo. Ten ponúka 11 prémiových TV kanálov s rôznorodým obsahom – filmové trháky a filmy pre celú rodinu v češtine, dokumenty, módu, bojový šport a aj niečo pre dospelých.

Čo reálne prináša 100 Mbit/s optický internet?

Internetové stránky sa načítajú okamžite, YouTube videá si pozriete bez čakania a 1 GB súbor sa stiahne za necelú 1,5 minútu.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.