V Poluse oslávia MDD v maskách

KARNEVAL JE VEĽKÁ RADOSŤ. Príďte na Deň detí do Polusu! Už tradične Polus City Center organizuje pri príležitosti Svetového Dňa detí skvelú zábavu.

KARNEVAL JE VEĽKÁ RADOSŤ. Príďte na Deň detí do Polusu!

Už tradične Polus City Center organizuje pri príležitosti  Svetového Dňa detí  skvelú zábavu.  Dopoludnia sa  priamo v nákupnom centre uskutočnia  známe preteky lezúňov a popoludní pripravil Polus program pre väčšie deti  predškolského a školského veku.  Tie si užijú  zábavný a tanečný  KARNEVAL.

V nedeľu  1. júna  sa  v Polus City Center na Vajnorskej ulici v Bratislave  v čase od 15.00 do 18.00 bude konať  zábavné popoludnie  pre tých najmenších. Vítané sú všetky masky a, samozrejme aj deti bez masiek . Na všetky deti čakajú darčeky a tie najkrajšie masky a najlepších  tanečníkov odmení Polus krásnymi cenami  od partnerov  Paul Frank, Albi, Ševt a Veterník.   „Polus nikdy nezabúda na svojich najmenších zákazníkov a aj tento rok sme pripravili  pri príležitosti MDD atraktívny program.  Veríme, že mnoho rodičov privedie svoje ratolesti, ktoré od nás určite neodídu s prázdnymi rukami. “ uviedla  Monika Karoliová, marketingová riaditeľka Polus City Center .

V programe  bude účinkovať Katka Ivanková, muzikálová speváčka a herečka a speváci zo zoskupenia La Musica aj  s rozprávkovými postavičkami Kung Fu Pandou, Maxipsom Fíkom, Harrym Potterom, princeznami  a ďalšími.

Nezabudnite  priviesť svoje ratolesti už túto nedeľu popoludní na MDD v Poluse !

Dovolenka s deťmi v Egypte a tipy na overené hotely

S dieťaťom do Egypta? Na čo myslieť pred cestou a tipy na hotely pre rodiny.

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.