V Poluse oslávia MDD v maskách

KARNEVAL JE VEĽKÁ RADOSŤ. Príďte na Deň detí do Polusu! Už tradične Polus City Center organizuje pri príležitosti Svetového Dňa detí skvelú zábavu.

KARNEVAL JE VEĽKÁ RADOSŤ. Príďte na Deň detí do Polusu!

Už tradične Polus City Center organizuje pri príležitosti  Svetového Dňa detí  skvelú zábavu.  Dopoludnia sa  priamo v nákupnom centre uskutočnia  známe preteky lezúňov a popoludní pripravil Polus program pre väčšie deti  predškolského a školského veku.  Tie si užijú  zábavný a tanečný  KARNEVAL.

V nedeľu  1. júna  sa  v Polus City Center na Vajnorskej ulici v Bratislave  v čase od 15.00 do 18.00 bude konať  zábavné popoludnie  pre tých najmenších. Vítané sú všetky masky a, samozrejme aj deti bez masiek . Na všetky deti čakajú darčeky a tie najkrajšie masky a najlepších  tanečníkov odmení Polus krásnymi cenami  od partnerov  Paul Frank, Albi, Ševt a Veterník.   „Polus nikdy nezabúda na svojich najmenších zákazníkov a aj tento rok sme pripravili  pri príležitosti MDD atraktívny program.  Veríme, že mnoho rodičov privedie svoje ratolesti, ktoré od nás určite neodídu s prázdnymi rukami. “ uviedla  Monika Karoliová, marketingová riaditeľka Polus City Center .

V programe  bude účinkovať Katka Ivanková, muzikálová speváčka a herečka a speváci zo zoskupenia La Musica aj  s rozprávkovými postavičkami Kung Fu Pandou, Maxipsom Fíkom, Harrym Potterom, princeznami  a ďalšími.

Nezabudnite  priviesť svoje ratolesti už túto nedeľu popoludní na MDD v Poluse !

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch