V Poluse oslávia MDD v maskách

KARNEVAL JE VEĽKÁ RADOSŤ. Príďte na Deň detí do Polusu! Už tradične Polus City Center organizuje pri príležitosti Svetového Dňa detí skvelú zábavu.

KARNEVAL JE VEĽKÁ RADOSŤ. Príďte na Deň detí do Polusu!

Už tradične Polus City Center organizuje pri príležitosti  Svetového Dňa detí  skvelú zábavu.  Dopoludnia sa  priamo v nákupnom centre uskutočnia  známe preteky lezúňov a popoludní pripravil Polus program pre väčšie deti  predškolského a školského veku.  Tie si užijú  zábavný a tanečný  KARNEVAL.

V nedeľu  1. júna  sa  v Polus City Center na Vajnorskej ulici v Bratislave  v čase od 15.00 do 18.00 bude konať  zábavné popoludnie  pre tých najmenších. Vítané sú všetky masky a, samozrejme aj deti bez masiek . Na všetky deti čakajú darčeky a tie najkrajšie masky a najlepších  tanečníkov odmení Polus krásnymi cenami  od partnerov  Paul Frank, Albi, Ševt a Veterník.   „Polus nikdy nezabúda na svojich najmenších zákazníkov a aj tento rok sme pripravili  pri príležitosti MDD atraktívny program.  Veríme, že mnoho rodičov privedie svoje ratolesti, ktoré od nás určite neodídu s prázdnymi rukami. “ uviedla  Monika Karoliová, marketingová riaditeľka Polus City Center .

V programe  bude účinkovať Katka Ivanková, muzikálová speváčka a herečka a speváci zo zoskupenia La Musica aj  s rozprávkovými postavičkami Kung Fu Pandou, Maxipsom Fíkom, Harrym Potterom, princeznami  a ďalšími.

Nezabudnite  priviesť svoje ratolesti už túto nedeľu popoludní na MDD v Poluse !

Najviac slovenských potravín spomedzi obchodných reťazcov ponúka

Najväčšia maloobchodná sieť COOP Jednota ponúka najviac slovenských potravín spomedzi všetkých reťazcov.

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?