Nákupné centrum, v ktorom vás naučia variť

Polus City center má svoju vlastnú školu varenia, v ktorej sa uplynulú sobotu konal deň otvorených dverí. Mnoho známych osobností sa prišlo zabávať a variť v duchu filozofie tejto školy RADOSŤ VARIŤ.

Polus City center má   svoju vlastnú školu varenia, v ktorej sa uplynulú sobotu konal deň otvorených dverí. Mnoho známych osobností sa prišlo zabávať a variť   v duchu filozofie tejto školy RADOSŤ   VARIŤ.

Svoje skvelé recepty predviedla naživo  Zuzka Vačková, Biba Ondrejková, Zora Czoborová,  Robo Opatovský, Eňa Podzámska, moderátor Milan „Mimo“ Ambróz z Dobrého rána na JOJke a mnohí ďalší.  Chutné jedlá od celebrít aj od profesionálnych kuchárov zo školy varenia v Poluse  rozvoniavali široko, ďaleko po nákupnom centre a ochutnať ich mohol každý, kto prišiel na deň otvorených dverí cielene, ale aj ten, kto sa náhodne zastavil. Takto oslávili v Poluse Svetový deň rodiny, lebo rodina, spoločný zdravý životný štýl, stravovanie a stolovanie patria jednoznačne k sebe.

Nekomerčná škola varenia v Polus City Center má názov „RADOSŤ VARIŤ“  a presne túto myšlienku a filozofiu aj sprostredkováva svojím absolventom kurzov varenia. Minimálne 5-krát v týždni ponúka pravidelné kurzy varenia aj pre začiatočníkov, aj pre skúsených kuchárov,  teda pre širokú verejnosť. Kurzy sú v rôznych časoch dopoludnia i popoludní, čiže každý záujemca si nájde vhodný termín a čas.

"Veľká časť realizovaných kurzov je  bezplatná a ponúkame ich našim návštevníkom ako osvetu a nadštandardnú službu. Stačí sa prihlásiť prostredníctvom e-mailovej adresy.  Časť kurzov je za poplatky v rozmedzí  cca 10 – 30 Euro, čo sú prijateľné ceny pre širokú verejnosť. Naša škola je určená aj takým  ľuďom, ktorí  by si komerčné kurzy  v klasických školách nemohli dovoliť.“  uviedla Monika Karoliová, marketingová riaditeľka Polusu.

Presné termíny, časy a mená lektorov nájdete jednoducho, ako harmonogram kurzov  na webstránke www.poluscitycenter.sk   v rubrike Radosť variť, alebo na Facebook stránke pod názvom:  Radosť variť - Škola varenia v Poluse.

ŠKOLU VARENIA nájdete v Poluse na 1. poschodí v uličke medzi Food Courtom a Cinema City. Na kurzy varenia sa môžete prihlásiť na mailovej adrese varenie@poluscitycenter.sk .

Počas celého roka bude Škola varenia v Poluse organizovať: pravidelné kurzy varenia pre začiatočníkov i pokročilých, bezplatné, aj platené, jednoducho pre širokú verejnosť, ukážky a exhibície vo varení so zaujímavými osobnosťami, profesionálnymi kuchármi i celebritami,  môžete si v nej dokonca zorganizovať narodeninové večierky, či firemné párty, zorganizujú pre Vás mnohé ďalšie zaujímavé akcie s gastrotématikou.

Projekt „Radosť variť“ vznikol za podpory partnerov DECODOM, TESCOMA, ELECTROLUX

Foto:  Polus/ Daša Šimeková

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.