Nedeľa, 20. jún, 2021 | Meniny má ValériaKrížovkyKrížovky

Tatra banka ponúka úver s klesajúcim úrokom

Tatra banka teraz ponúka bezúčelový úver, na ktorom vám každý rok klesne úrok o 1 %.

Najlepší úver je taký, na ktorom úroky klesajú. Tatra banka teraz ponúka bezúčelový úver, na ktorom vám každý rok klesne úrok o 1 %.

Aj keď sa môže zdať, že rekonštrukcia domu alebo kúpa vozidla je v dnes vzhľadom  na množstvo ponúk veľmi jednoduchá a hlavne rýchla, je dobré pri výbere financovania zvážiť výhody, ale aj nevýhody predkladaných ponúk.  Trh ponúka rôzne možnosti, stačí si len dobre vybrať.

Aktuálne horúcim hitom vo financovaní je Bezúčelový úver s klesajúcim úrokom. Ponúka ho Tatra banka a  hlavný benefit jednoducho odčítate už z jeho názvu - každý rok o 1 % nižší úrok. Nehľadajte žiadne chytáky ani skryté podmienky, stačí, ak dodržíte splátkový kalendár a včas uhradíte všetky splátky. Úver môžete použiť na čokoľvek, banka od vás nebude požadovať dokladovanie účelu a výsledok schvaľovania sa dozviete už do 24 hodín od podania žiadosti.

Podmienky získania

Koľko peňazí môžete ušetriť vďaka klesajúcemu úroku, prehľadne ilustruje tabuľka*:
tab-tb-bsu-r695_res.jpg
Ak máte záujem o inú výšku úveru alebo dĺžku viazanosti, môžete využiť online kalkulačku:

Úverová kalkulačka

Požičať si môžete už aj cez telefón

Našli ste inzerát na auto za rozumnú cenu? Nenechajte sa predbehnúť. Ak ste klientom Tatra banky a máte predschválený úver, stačí otvoriť v mobile aplikáciu Tatra banka a požiadať o Bezúčelový úvers klesajúcim úrokom. Na displeji si jednoducho zvolíte výšku úveru, splátky aj obdobie splácania. O pár minút máte peniaze na svojom účte a môžete volať predajcovi auta, že už ste na ceste.

* reprezentatívny príklad : Pri úvere 10 000 EUR, s fixnou úrokovou sadzbou 9,90 % p. a., lehotou splácania 84 splátok a jednorazovým poplatkom za poskytnutie úveru vo výške 200 EUR, predstavuje  ročná percentuálna miera nákladov 11,23 % pri mesačnej splátke úveru 166,21 EUR. Celková čiastka, ktorú klient uhradí, predstavuje  14 161,64 EUR.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Anna Boleynová bola asi najznámejšia zo šiestich žien anglického kráľa Henricha VIII.

18. jún

Odpovedá lekárka Nemocnice AGEL Košice-Šaca.

18. jún

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.