Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Viac svetla pre vaše podkrovie

Doprajte si ešte viac denného svetla v podkroví a zároveň nižšie výdavky na energie. S Novou Generáciou strešných okien VELUX za nezmenenú cenu.

Doprajte si ešte viac denného svetla v podkroví a zároveň nižšie výdavky na energie. S Novou Generáciou strešných okien VELUX za nezmenenú cenu.

Viac denného svetla

Vychutnajte si nový pocit priestoru pod strechou. Nová Generácia strešných okien VELUX prináša do podkrovia viac denného svetla, ktoré zlepšuje pohodu a atmosféru každej miestnosti. A to vďaka štíhlejším profilom, ktoré zväčšili presklenú plochu strešného okna až o 10 % pri rovnakom vonkajšom rozmere okna.
oknogirl-r410_res.jpg

Menšie výdavky na energie

Väčšie zasklenie zároveň prináša aj viac tepla zo slnka počas chladných mesiacov, keď ho najviac potrebujete. Energiu v podkroví ušetríte aj vďaka novému izolačnému systému VELUX ThermoTechnologyTM. Vylepšená tepelná izolácia v konštrukcii zmení strešné okno na silnejší štít proti vetru a chladnému počasiu pri zachovaní tepla vo vnútri.
atelier-r138_res.jpg

Ideálne pre každú domácnosť a rozpočet

Rozsiahly zoznam vylepšení strešných okien VELUX nemá vplyv na ich cenu. Nové strešné okná VELUX sú v ponuke za rovnakú odporúčanú cenu ako predchádzajúca generácia. Zo širokej ponuky si zároveň vyberie každý. Nové okná rozdelené do troch produktových radov – Štandard, Štandard Plus a Premium, sa prispôsobia rozdielnym nárokom a rozpočtom domácností.
foto05praca-r578_res.jpg

Viac pohodlia

Nová Generácia strešných okien VELUX obsahuje ďalšie vylepšenia, ktoré prinášajú kvalitnejšie vnútorné prostredie a komfort pre obyvateľov podkrovia. Napríklad jedinečný vetrací systém alebo nový dizajn ovládacích prvkov pre ľahšie ovládanie okien. Keďže každé podkrovie má svoje špecifické parametre, v prípade strešných okien VELUX sa vždy ľahšie a správne rozhodnete. Vybrať si môžete okno s ovládaním pomocou hornej rukoväte alebo spodnej kľučky.

Viac sa dozviete na www.velux.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

BILLA podáva v kritickom období pomocnú ruku ľuďom z kultúry

Spoločnosť BILLA podáva pomocnú ruku ľuďom pôsobiacim v slovenskej kultúre.

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?