Štvrtok, 25. apríl , 2019

Kávičkári pozor! Cafepoint už aj v Avione

Spoločnosť Cafepoint otvorila v krátkom čase svoju ďalšiu špecializovanú predajňu s kávou a kávovarmi. Známe aj menej známe kávy, kvalitné kávovary a všetko, čo patrí do kávového sveta..

Úspešný projekt ponúkať ľuďom kvalitné kávy v štýlovom prostredí nasiaknutom kávovou atmosférou s nádychom exotiky sa rozrastá. Spoločnosť Cafepoint otvorila v krátkom čase svoju ďalšiu špecializovanú predajňu s kávou a kávovarmi. Známe aj menej známe kávy, kvalitné kávovary a všetko, čo patrí do kávového sveta teraz nájdete aj v bratislavskom Avione.

cafepoint predajňa avion

Kvalitné produkty pre každého

Okrem vynikajúcich káv nájdete v predajni aj kvalitné produkty, ktoré ocení každý milovník kávy. Či už ide o spoľahlivé a štýlové kávovary do domácností a firiem, typické talianske moka kávovary v moderných farbách a veľkostiach, baristické doplnky, profesionálny kávový porcelán a v neposlednom rade aj kvalitné horúce čokolády a čokoládové dražé . Zaškolený personál vám ochotne poradí vybrať si práve to, čo potrebujete.

cafepoint ascaso

Odrodové kávy z celého sveta

Viac než dvadsať druhov odrodových káv z celého sveta, tradičné talianske kávové značky, ale aj nepoznané kávy malých pražiarov. Od vzácne Cibetkovej kávy cez slávnu Jamajskú kávu Blue Mountain, vysokohorskú kávu z Nepálu až po tradičné kávy z Brazílie, či Kolumbie. Každú z odrodových káv môžete samozrejme postupne ochutnávať aj priamo v predajni. Svoju obľúbenú kávu si môžete kúpiť prakticky v každej forme. Ak už potrebujete zrnkovú kávu, mletú, kávové podušky, alebo stále obľúbenejšie kapsle pre rozličné typy kávovarov, tu si určite vyberiete.

cafepoint avion

Priestor, ktorý dýcha kávou

V nezameniteľnej architektúre sa snúbia prvky typicky talianskej kávovej nálady s tajomnou vôňou diaľok a exotických krajín, v ktorých sa káva pestuje. Výsledný dojem podporený nevtieravou hudbou a arómou čerstvej kávy vám umožní zažiť aspoň na chvíľu sladký pocit „la dolce vita“ ktorý k dobrej káve neodmysliteľne patrí.

Kvalitné kávy z celého sveta, kávovary a príslušenstvo nájdete v špecializovaných kávových obchodoch Cafepoint, alebo si ich môžete objednať v spoľahlivom a zákazníkmi overenom eshope.

www.cafepoint.sk

ENVIRO DEŇ v Košiciach prinesie zábavu aj osvetu

Planétu máme len jednu a čím skôr ju začneme chrániť, tým lepšie.

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.