Kávičkári pozor! Cafepoint už aj v Avione

Spoločnosť Cafepoint otvorila v krátkom čase svoju ďalšiu špecializovanú predajňu s kávou a kávovarmi. Známe aj menej známe kávy, kvalitné kávovary a všetko, čo patrí do kávového sveta..

Úspešný projekt ponúkať ľuďom kvalitné kávy v štýlovom prostredí nasiaknutom kávovou atmosférou s nádychom exotiky sa rozrastá. Spoločnosť Cafepoint otvorila v krátkom čase svoju ďalšiu špecializovanú predajňu s kávou a kávovarmi. Známe aj menej známe kávy, kvalitné kávovary a všetko, čo patrí do kávového sveta teraz nájdete aj v bratislavskom Avione.

cafepoint predajňa avion

Kvalitné produkty pre každého

Okrem vynikajúcich káv nájdete v predajni aj kvalitné produkty, ktoré ocení každý milovník kávy. Či už ide o spoľahlivé a štýlové kávovary do domácností a firiem, typické talianske moka kávovary v moderných farbách a veľkostiach, baristické doplnky, profesionálny kávový porcelán a v neposlednom rade aj kvalitné horúce čokolády a čokoládové dražé . Zaškolený personál vám ochotne poradí vybrať si práve to, čo potrebujete.

cafepoint ascaso

Odrodové kávy z celého sveta

Viac než dvadsať druhov odrodových káv z celého sveta, tradičné talianske kávové značky, ale aj nepoznané kávy malých pražiarov. Od vzácne Cibetkovej kávy cez slávnu Jamajskú kávu Blue Mountain, vysokohorskú kávu z Nepálu až po tradičné kávy z Brazílie, či Kolumbie. Každú z odrodových káv môžete samozrejme postupne ochutnávať aj priamo v predajni. Svoju obľúbenú kávu si môžete kúpiť prakticky v každej forme. Ak už potrebujete zrnkovú kávu, mletú, kávové podušky, alebo stále obľúbenejšie kapsle pre rozličné typy kávovarov, tu si určite vyberiete.

cafepoint avion

Priestor, ktorý dýcha kávou

V nezameniteľnej architektúre sa snúbia prvky typicky talianskej kávovej nálady s tajomnou vôňou diaľok a exotických krajín, v ktorých sa káva pestuje. Výsledný dojem podporený nevtieravou hudbou a arómou čerstvej kávy vám umožní zažiť aspoň na chvíľu sladký pocit „la dolce vita“ ktorý k dobrej káve neodmysliteľne patrí.

Kvalitné kávy z celého sveta, kávovary a príslušenstvo nájdete v špecializovaných kávových obchodoch Cafepoint, alebo si ich môžete objednať v spoľahlivom a zákazníkmi overenom eshope.

www.cafepoint.sk

Dvory aj výhľad: Posledná fáza predaja v Jarabinkách je spustená

Ambiciózny projekt Jarabinky láka dvomi uzavretými dvormi, výbornou občianskou vybavenosťou a dynamickou lokalitou.

Týchto päť tipov vám pri podnikaní ušetrí tisíce eur

Menšie náklady môžu znamenať väčšie zisky.

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh