Ferratum banka prispôsobujeme sa zákazníkom aj na webe!

Pohodlný, ľahko ovládateľný web tejto bankovej spoločnosti sa svojím novým, jednoduchým a farebným štýlom prispôsobuje aktuálnym požiadavkám zákazníkov. V jednoduchosti je ukrytá krása Ferratum webu.

Krátkodobé pôžičky z rúk lídra na slovenskom trhu v poskytovaní finančných služieb a produktov. Jednoducho Ferratum banka! Prečo? Pretože pochádza zo severoeurópskeho prostredia, konkrétne z Fínska, kde je prvoradou záležitosťou ISTOTA a FÉROVÁ KOMUNIKÁCIA s klientmi, cit pre sociálne cítenie, empatia a dôveryhodnosť.
Činnosť tejto bankovej spoločnosti podlieha zákonmi Európskej únie a jej morálne zásady vychádzajú zo západoeurópskeho kódexu správania. Transparentnosť, stabilita a finančná istota nie sú bezobsažnými výrokmi, ale východiskom jej činnosti a zmysluplným mottom. Túto severskú istotu Ferratum banka neponúka len svojim stálym klientom, ale o malú finančnú podporu môže požiadať každý. Bez ručiteľov, bez osobného stretnutia na pobočke banky.

Táto stabilná banka, založená na sociálnych istotách a zodpovednosti za finančnú pohodu klientov, doručí všetkým, čo majú vek nad 18 rokov a trvalý pobyt na Slovensku, rýchlu peňažnú podporu. Požiadať o ňu môžete buď sms správou, alebo vyplnením online dotazníka na webovej stránke https://www.ferratum.sk. Uvediete len svoje osobné údaje, približný mesačný príjem, ktorý netreba dokladovať, dobu splatnosti (15 alebo 30 dní) a peniaze sa k vám dostavia do 24 hodín bankovým prevodom alebo šekovým poukazom do maximálne 3 dní. Stáli klienti môžu požiadať až do 350 eur a pre nových zákazníkov poskytuje Ferratum banka pôžičku vo výške 25 až 150 eur.

Ferratum banka – nový dizajn webu

Pohodlný, ľahko ovládateľný web tejto bankovej spoločnosti sa svojím novým, jednoduchým a farebným štýlom prispôsobuje aktuálnym požiadavkám zákazníkov. V jednoduchosti a ľahkosti slova je ukrytá krása Ferratum webového portálu. Základné informácie sú zoskupené do položiek. Na webe môžete taktiež získať odpovede na najčastejšie kladené otázky. Avšak, v prípade akýchkoľvek otázok možno kontaktovať zamestnancov Ferratum banky na zákazníckej linke. Odpovede získate nielen počas pracovných dní, ale aj v čase nedeľného relaxu!

4 konkrétne tipy, ako získať peniaze na rozvoj podnikania

Financovať svoju firmu nemusíte len z vlastného.

Cena elektriny rastie, čo to znamená pre firmy?

O vývoji cien hovorí Marián Ponechal, vedúci propozícií a analýz ZSE Energia.

Manažment a svet v pohybe, výzvy, príležitosti a hrozby

Opäť vyše 150 odborníkov zo 4 svetadielov z 20 štátov sa zišlo na ďalšej pravidelnej vedeckej konferencii Fakulty manažmentu PU.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.