Pohodlie pre najmenších

„Deti sú šťastie, tak si dajme záležať na ich bezpečnosti.“ KinderKraft značka vytvorená pre Vaše dieťa. Na trh prichádzajú nové autosedačky s dôrazom na ...

... uspokojovanie potrieb najmenších, vytvorené v modernom dizajne a hravých farbách.

Autosedačky od KinderKraft sú spojením inovácie, komfortu, vysokej kvality prevedenia v použití materiálov  a atraktívnej ceny.

Už nemusíte každé 3 roky kupovať novú autosedačku pre Vaše dieťa. Tieto autosedačky rastú spolu s ním. Na trhu sú dostupné dvoj a troj kombinácie autosedačiek, kde môžete odstrániť opierkovú časť sedačky a dostanete len sedák. Sedačky sú vhodné pre deti od 1 roka, kedy už dieťa dokáže samostatne sedieť.

Viac informácií nájdete na http://www.agem.sk/search?query=kinderkraft&ik=

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.