S krásnym a zdravým úsmevom ide všetko ľahšie!

Do Trnavy kamión „Orbit – Zdravý úsmev pre každého“ zavíta v piatok, 13. júna a v sobotu, 14. júna. V Piešťanoch sa na Vás tešíme o deň neskôr, v nedeľu.

Už sa pravidlom stáva, že každý jún patrí zdravému a krásnemu úsmevu. Tento rok tiež nie je výnimkou a opäť prichádza značka žuvačiek Orbit so štvrtým ročníkom vzdelávacej roadshow „Orbit – Zdravý úsmev pre každého“. Organizuje ju OrbitKlub v spolupráci s Asociáciou dentálnych hygieničiek Slovenska. Hlavným cieľom je motivovať ľudí, aby viac dbali o hygienu svojich úst.

Začíname 11. júna v Bratislave pri shopping centre Eurovea, kde vystúpi aj Thomas Puskailer so svojou tanečnou skupinou!

Do Trnavy kamión zavíta v piatok, 13. júna a v sobotu, 14. júna. V Piešťanoch sa na Vás tešíme o deň neskôr, v nedeľu.

Príďte sa poradiť do našej pojazdnej ambulancie, kamióna, kde Vás bude čakať tím kvalifikovaných odborníkov. V súkromí, vo vnútri kamióna, môžete absolvovať konzultáciu s dentálnou hygieničkou úplne zadarmo. Vysvetlí Vám správnu techniku čistenia zubov, aké pomôcky treba používať, čo je pre Vás najvhodnejšie. Okrem toho môžete dostať informačné materiály, či vzorky žuvačiek bez cukru. Ak vyplníte krátky dotazník týkajúci sa dentálnej hygieny a odpoviete na jednoduchú otázku, zaradíte sa do súťaže o hodnotné ceny! Až traja z Vás môžu vyhrať sonickú zubnú kefku  v hodnote 100 Eur! Pre ďalších siedmych sú pripravené dentálne pomôcky.

Pre najmenších máme pripravený detský kútik, kde im dentálne hygieničky hravou formou ukážu, ako si správne čistiť ich zúbky. A tak sa ani rodičia nemusia báť, kam si môžu odložiť svoje ratolesti počas konzultácie.

Kamión bude mať celkom 20 zastávok v 16 rôznych mestách Slovenska. Podrobné informácie získate na www.zdravyusmevprekazdeho.sk.

Neváhajte a príďte. Tešíme sa na Vás!

orbitroadshow-r357_res.jpg

Rok 2019: Začína sa éra informačného osvietenstva

Technologickí lídri už majú jasno v tom, čo bude vládnuť svetu IT v roku 2019.

Tipy, kam so školákmi na dovolenku cez jarné prázdniny

Jarné prázdniny sú ideálne na spoločnú dovolenku so zábavou špeciálne pre deti.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen