Ferratum banka prináša na Slovensko istoty

Ferratum banka vám prináša istoty, ktoré ste doteraz možno nepoznali. Istoty vo financiách. Užite si túto skvelú novinku vo vašom živote a nechajte sa unášať prúdom pohody a spokojnosti.

Už vás otravuje neustále kontrolovať stav svojho účtu? Idete s deťmi na zmrzlinu, no bankomat vám napíše rázne NIE? V tom momente by ste sa najradšej niekam stratili od hanby. Zabudnite s nami na podobné trápne situácie a zariaďte si život po svojom s nami – s Ferratum a malými pôžičkami.

Život je bez exekútora krajší

Mali by ste záujem o pôžičku, ale máte strach, že sa to všetko zvrtne vo váš neprospech? Samozrejme, pri veľkých pôžičkách na státisíce sa to môže stať veľmi jednoducho. Horším prípadom je malá nespoľahlivá pôžičkáreň, ktorá vám požičia 50 euro, no v konečnom dôsledku po rôznych konfliktoch vás pripraví aj o auto, čo príbytok. Aj takéto scenára sú dnes možné. No našťastie existujú aj iné spoločnosti, ktoré sú príkladom, že tieto praktiky skutočne nie sú  normálne.

Jednou z týchto spoločností je aj Ferratum. Táto netradičná banka vám prináša istoty, ktoré ste doteraz možno nepoznali. Istoty vo financiách. Užite si túto skvelú novinku vo vašom živote a nechajte sa unášať prúdom pohody a spokojnosti. Zhlboka sa nadýchnite a pošlite si žiadosť o SMS pôžičku. Od tejto chvíle bude všetko inak – lepšie.

ferratumbank-logo-r157_res.jpg

S našou transparentnosťou už nenarazíte na útes

Všetky informácie ohľadne našich pôžičiek sú jasne popísané na weboch spoločnosti. Nič sa nezatajuje a vy tak môžete nazrieť až do veľkej hĺbky filozofie tejto výnimočnej firmy. U nás sa nenosia nefér praktiky, ktoré väčšinou znamenajú skryté poplatky a problémy. My sme ľudia ako vy, a podľa severských zvyklostí sme nastavili aj naše služby – SMS a online pôžičky. Prečo severské krajiny? Tam sa totiž k sebe správajú inak. Preferujú ľudské porozumenie a slušné mravy. Preto je pre nás filozofia fínskej banky Ferratum to pravé. Veríme, že je to to pravé aj pre vás.

Úbytok stromov je obrovský. Na záchranu stačí päťdesiat eur

Vieme chrániť naše lesy?

Dobrú chuť: Vianočné menu šéfkuchára Daniela Hrivňáka

Prílohu s overenými receptami nájdete už dnes vloženú v denníku SME.

Na štedrovečernom stole sa miešajú tradície so štipkou odvahy

Vianoce sú nielen kresťanským sviatkom, ale aj časom pre rodinnú pohodu, odpočinok a v neposlednom rade aj dobré jedlá.

Nový kancelársky koncept myhive už aj v Bratislave

IMMOFINANZ uvádza svoju medzinárodnú kancelársku značku myhive. Z budov Polus Towers I a II sa stávajú myhive Polus Towers.