Máme pre vás vyše deväť tisíc voľných pracovných ponúk

Server Praca.sme.sk je bohatší o tisíce pracovných pozícií. Od júna ich ponúka až vyše deväť tisíc, pričom bezmála dve tisícky z nich sú o práci v zahraničí.

Server Praca.sme.sk z vydavateľského domu Petit Press je od júna bohatší o tisíce pracovných pozícií. V spolupráci s portálom Profesia.sk ich ponúka až vyše deväť tisíc, pričom bezmála dve tisícky z nich sú o práci v zahraničí.

Spojením so silným partnerom dostáva Praca.sme.sk nový responzívny dizajn, vďaka ktorému si budú môcť ponuky komfortne prezerať uchádzači aj na mobiloch či tabletoch, pričom na stránke funguje intuitívne vyhľadávanie na základe regiónu, pozícií alebo druhu pracovného pomeru.

www.praca.sme.sk

Pre uchádzačov reagujúcich zo stránky Praca.sme.skvšetky služby zadarmo. „Výhodou spojenia dvoch silných partnerov je kvalitnejšia služba a najmodernejšie technológie, ktoré budú na jeden klik dostupné pre dva milióny užívateľov Sme.sk,“ povedala výkonná riaditeľka Profesie Ivana Molnárová.

Sledujte ponuky práce na www.praca.sme.sk.

Petit Press, a.s. vydáva viac ako 30 regionálnych a centrálnych titulov s týždenným predaným nákladom vyše 632 tisíc výtlačkov. Je prevádzkovateľom najnavštevovanejšieho spravodajského servera www.sme.sk, ktorý má viac ako dva milióny unikátnych návštevníkov mesačne. Na získavaní a spracovávaní informácií, výrobe novín a online spravodajstva, zabezpečovaní internetových, inzertných, obchodných a distribučných služieb a ďalších činnostiach sa podieľa jeho viac ako 500 zamestnancov.

Profesia.sk pôsobí na internetovom trhu práce od roku 1997. Za tento čas sa stala lídrom v oblasti online recruitmentu a spoľahlivým partnerom nielen pre firmy, ktoré hľadajú zamestnancov, ale aj pre ľudí, ktorí si hľadajú prácu. V novembri 2012 sme sa stali súčasťou celosvetovo pôsobiacej fínskej mediálnej skupiny Alma Media. Bola ocenená prestížnym ocenením slovenských produktov Slovak Gold a tiež víťazom ceny Via Bona od Nadácie Pontis za férový prístup na trhu.

Dovolenka s deťmi v Egypte a tipy na overené hotely

S dieťaťom do Egypta? Na čo myslieť pred cestou a tipy na hotely pre rodiny.

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.