Pre výber hotovosti už nemusíte hľadať iba bankomat

Poštová banka poskytuje novú službu na výber hotovosti – CashBack. Aj vďaka nej sa naši klienti dostanú k svojim peniazom na viac ako 6 500 miestach po celom Slovensku. Majitelia Dobrého účtu vyberajú hotovosť na všetkých z nich zadarmo. CashBack je jednoduchý spôsob výberu hotovosti prostredníctvom POS terminálov v obchodoch.

Priamo pri nákupe u vybraných predajcov si môžete vybrať sumu až do 50 eur. Aktuálne je táto služba dostupná na takmer 5 000 POS termináloch. Poštová banka tak opäť potvrdzuje svoje postavenie najdostupnejšej banky na slovenskom trhu. Zároveň pokračuje v trende zjednodušovania a poskytovania reálnych výhod pre klienta.

„Poštová banka má najširšiu sieť nielen predajných miest, ale aj miest na výber v hotovosti. Vďaka službe CashBack, ktorá ponúka jednoduchú a bezpečnú alternatívu na výber hotovosti, majú klienti svoje peniaze vždy poruke,“ hovorí Eva Muroňová, riaditeľka odboru transakčného bankovníctva.

Ako CashBack funguje:

1. Zistite, či je váš obchod označený nálepkou s logom CashBack
  2. Nakúpte aspoň za 5 eur
  3. Požiadajte pri platbe kartou o vydanie hotovosti
  4. Zadajte PIN kód
  5. Vezmite si svoju hotovosť

Výhody služby CashBack:

• výber je možný na ktoromkoľvek POS termináli, ktorý túto službu ponúka
  • hotovosť si klient môže vybrať počas nákupu, čím šetrí čas
  • služba je pre klientov Poštovej banky úplne bez poplatku
  • výber je rýchly a bezpečný
  • klient nemusí hľadať bankomat
  • služba je dostupná takmer v každej obci a meste, v ktorom sa nachádza napríklad TERNO, Moja Samoška či COOP Jednota.

Z našich prieskumov vyplýva, že dostupnosť patrí medzi hlavné kritériá, podľa ktorých si klienti vyberajú banku. Pre väčšinu je dôležitá nielen blízkosť pobočky, ale aj počet miest na výber hotovosti. Vďaka Poštovej banke si záujemcovia môžu vybrať hotovosť nielen cez bankomaty a POS terminály, ale aj prostredníctvom viac ako 1 600 POŠTOMATov, ktoré sú umiestnené na každej pošte. Klienti s Dobrým účtom tak majú k dispozícii viac ako 6 500 miest na výber hotovosti zdarma.

Poštová banka pôsobí na slovenskom trhu už 23 rokov. S miliónom klientov patrí v oblasti retailu k najsilnejším bankám. Jej vlastnú sieť tvorí 44 pobočiek, 216 bankomatov a svoje služby poskytuje aj na viac ako 1 500 poštách po celom Slovensku. Jej klienti majú k dispozícii viac ako 7 000 miest na výber hotovosti. Štandardnú ponuku bankových produktov a služieb dopĺňajú poistné produkty, podielové fondy a dôchodkové sporenie v druhom pilieri.

Máte už program pre deti na túto sobotu?

Novootvorený farmársky Trch. – Chutný trh v Slnečnice Markete bude už túto sobotu 26. mája oslavovať so všetkými deťmi.

TOP trendy 2018 v alternatívnych prístupoch ku zdraviu

Počuli ste už napríklad o digitálnej detoxikácii alebo e-Terapii? Prečítajte si o nových alternatívnych prístupoch ku zdraviu.

Biznis úver: Lepší tím, stroje, či menej stresu s faktúrami

Pozrite sa, kedy sa oplatí na rozvoj firmy využiť peniaze od banky.

Síce malí, no výnimoční regionálni dodávatelia. Poznáte ich?

Týmto menším regionálnym dodávateľom sa podarilo zaujať nielen svoje okolie, ale aj Kaufland. Určite si ich obľúbite aj vy.