Pre výber hotovosti už nemusíte hľadať iba bankomat

Poštová banka poskytuje novú službu na výber hotovosti – CashBack. Aj vďaka nej sa naši klienti dostanú k svojim peniazom na viac ako 6 500 miestach po celom Slovensku. Majitelia Dobrého účtu vyberajú hotovosť na všetkých z nich zadarmo. CashBack je jednoduchý spôsob výberu hotovosti prostredníctvom POS terminálov v obchodoch.

Priamo pri nákupe u vybraných predajcov si môžete vybrať sumu až do 50 eur. Aktuálne je táto služba dostupná na takmer 5 000 POS termináloch. Poštová banka tak opäť potvrdzuje svoje postavenie najdostupnejšej banky na slovenskom trhu. Zároveň pokračuje v trende zjednodušovania a poskytovania reálnych výhod pre klienta.

„Poštová banka má najširšiu sieť nielen predajných miest, ale aj miest na výber v hotovosti. Vďaka službe CashBack, ktorá ponúka jednoduchú a bezpečnú alternatívu na výber hotovosti, majú klienti svoje peniaze vždy poruke,“ hovorí Eva Muroňová, riaditeľka odboru transakčného bankovníctva.

Ako CashBack funguje:

1. Zistite, či je váš obchod označený nálepkou s logom CashBack
  2. Nakúpte aspoň za 5 eur
  3. Požiadajte pri platbe kartou o vydanie hotovosti
  4. Zadajte PIN kód
  5. Vezmite si svoju hotovosť

Výhody služby CashBack:

• výber je možný na ktoromkoľvek POS termináli, ktorý túto službu ponúka
  • hotovosť si klient môže vybrať počas nákupu, čím šetrí čas
  • služba je pre klientov Poštovej banky úplne bez poplatku
  • výber je rýchly a bezpečný
  • klient nemusí hľadať bankomat
  • služba je dostupná takmer v každej obci a meste, v ktorom sa nachádza napríklad TERNO, Moja Samoška či COOP Jednota.

Z našich prieskumov vyplýva, že dostupnosť patrí medzi hlavné kritériá, podľa ktorých si klienti vyberajú banku. Pre väčšinu je dôležitá nielen blízkosť pobočky, ale aj počet miest na výber hotovosti. Vďaka Poštovej banke si záujemcovia môžu vybrať hotovosť nielen cez bankomaty a POS terminály, ale aj prostredníctvom viac ako 1 600 POŠTOMATov, ktoré sú umiestnené na každej pošte. Klienti s Dobrým účtom tak majú k dispozícii viac ako 6 500 miest na výber hotovosti zdarma.

Poštová banka pôsobí na slovenskom trhu už 23 rokov. S miliónom klientov patrí v oblasti retailu k najsilnejším bankám. Jej vlastnú sieť tvorí 44 pobočiek, 216 bankomatov a svoje služby poskytuje aj na viac ako 1 500 poštách po celom Slovensku. Jej klienti majú k dispozícii viac ako 7 000 miest na výber hotovosti. Štandardnú ponuku bankových produktov a služieb dopĺňajú poistné produkty, podielové fondy a dôchodkové sporenie v druhom pilieri.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.