Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

PRACHY SPÄŤ za prehraté stávky? Jedine v Niké!

Hrajte novú hru PRACHY SPÄŤ a získajte späť svoj vklad za prehratú stávku.

Jednoducho si vyberte z ponuky PRACHY SPÄŤ a stavte si. Ak trafíte, vyhrávate. Ak vám tip nevyjde a v zápase nastane situácia, ktorú sme pre stávku určili, tak vám vrátime vklad.

Ako to bude vyzerať v praxi ? V kurzovej ponuke v sekcii PRACHY SPÄŤ nájdete napríklad takúto stávku:

Ak v zápase Anglicko – Taliansko oba tímy dajú gól, vrátime Vám tieto prehraté stávky z hry „Prachy späť“:

- Zápas
- 1. polčas
- 1. polčas alebo zápas

To znamená, že v tomto prípade smelo môžete tipovať na konečný stav zápasu, alebo stav po prvom polčase. Tiež môžete dať tip, v ktorom vám bude stačiť trafiť buď stav v polovici alebo na konci zápasu. V prípade, že v tomto zápase oba tímy dajú gól, tak si budete môcť vydýchnuť – aj keby vám jedna z týchto stávok nevyšla dostanete svoje PRACHY SPÄŤ.

Nezáleží, či so stávkovaním práve začínate, alebo ste už ostrieľaným tipérom, čerstvá novinka na poli stávok, hra PRACHY SPÄŤ,  je pre všetkých klientov Niké. Je to jasné ako brazílske slnko – preto aj vy zažite radosť z vyhrávania a objavte svet tipovania, v ktorom vám za prehraté stávky vrátime PRACHY SPÄŤ!

Kompletné informácie nájdete na www.nike.sk a v najbližšej pobočke Niké.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line