Pondelok, 27. jún, 2022 | Meniny má Ladislav, Ladislava

PRACHY SPÄŤ za prehraté stávky? Jedine v Niké!

Hrajte novú hru PRACHY SPÄŤ a získajte späť svoj vklad za prehratú stávku.

Jednoducho si vyberte z ponuky PRACHY SPÄŤ a stavte si. Ak trafíte, vyhrávate. Ak vám tip nevyjde a v zápase nastane situácia, ktorú sme pre stávku určili, tak vám vrátime vklad.

Ako to bude vyzerať v praxi ? V kurzovej ponuke v sekcii PRACHY SPÄŤ nájdete napríklad takúto stávku:

Ak v zápase Anglicko – Taliansko oba tímy dajú gól, vrátime Vám tieto prehraté stávky z hry „Prachy späť“:

- Zápas
- 1. polčas
- 1. polčas alebo zápas

To znamená, že v tomto prípade smelo môžete tipovať na konečný stav zápasu, alebo stav po prvom polčase. Tiež môžete dať tip, v ktorom vám bude stačiť trafiť buď stav v polovici alebo na konci zápasu. V prípade, že v tomto zápase oba tímy dajú gól, tak si budete môcť vydýchnuť – aj keby vám jedna z týchto stávok nevyšla dostanete svoje PRACHY SPÄŤ.

Nezáleží, či so stávkovaním práve začínate, alebo ste už ostrieľaným tipérom, čerstvá novinka na poli stávok, hra PRACHY SPÄŤ,  je pre všetkých klientov Niké. Je to jasné ako brazílske slnko – preto aj vy zažite radosť z vyhrávania a objavte svet tipovania, v ktorom vám za prehraté stávky vrátime PRACHY SPÄŤ!

Kompletné informácie nájdete na www.nike.sk a v najbližšej pobočke Niké.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Už tak dynamický trh s prenájmami sa vplyvom príchodu utečencov z Ukrajiny stal ešte aktívnejším.

9 h

O víťazovi sa rozhodne koncom leta.

12 h

Masážne kreslo je vhodné pre celú rodinu a umožní vám užívať si dokonalé uvoľnenie a relax kedykoľvek potrebujete.

INZERCIA 24 h
SkryťZatvoriť reklamu