Prvé Prestigio s Windows Phone 8.1 príde na trh v lete

Smartfóny Prestigio s platformou Windows Phone 8.1 prídu na náš trh v lete.

Značka Prestigio predstavila na výstave  Computex v Taipei svoje prvé dva modely smartfónov  s operačným systémom Windows Phone 8.1.  Novinky s označením MultiPhone 8400 DUO a MultiPhone 8500 DUO  by na slovenskom trhu mali byť dostupné už v lete.

Obidva telefóny budú vybavené  štvorjadrovým procesorom,  8Mpx zadným fotoaparátom a IPS displejom. Nebude chýbať Dual SIM prevedenie, tradičné pre väčšinu mobilných zariadení značky Prestigio.  Operačný systém poskytne jeho používateľom  množstvo nových funkcií a aplikácií Microsoft, ako aj rozšírené možnosti pre správu súborov  a zariadení.

“Naše nové smartfóny s platformou Windows  sú odpoveďou na požiadavky zákazníkov, ktorí si chcú vyberať medzi operačnými systémami. Preto im chceme sprístupniť  čo najširšiu ponuku zariadení, z ktorej si každý zvolí podľa vlastných potrieb,“  povedal Siarhei Kostevitch, zakladateľ a CEO skupiny ASBIS a predseda predstavenstva Prestigio.

Radosť zo spolupráce oboch značiek  vyjadril aj Peter Han, viceprezident OEM Marketing, Microsoft Corp., ktorý zároveň dodal: „Zákazníci spoločnosti Prestigio  tak budú medzi prvými, ktorí si vyskúšajú najnovší operačný systém  Windows Phone 8.1 na nových zariadeniach.“

Prestigio MultiPhone 8500 DUO bude vybavený 5" odolným IPS displejom Gorilla Glass s rozlíšením 720x1280 pixelov a štvorjadrovým procesorom taktovaným na 1.2 GHz a 1 GB RAM. Predná 2 Mpx kamera poskytne dostatočné rozlíšenie pre videohovory, zadná kamera bude mať rozlíšenie 8 Mpx a automatické ostrenie. Samozrejmosťou je Dual SIM pre kombinovanie cenovo najvýhodnejších  taríf za telefonovanie a dáta.  Na trhu bude dostupný od júla 2014.

Prestigio MultiPhone 8400 DUO bude mať menší 4" IPS displej s rozlíšením 480x800 pixelov, štvorjadrový procesor s taktom 1.2 GHz, 0.3 Mpx prednú a 8 Mpx  zadnú kameru s automatickým ostrením a Dual SIM . V predaji bude od augusta 2014.

Obe novinky sa  budú vyrábať v čiernom a bielom prevedení.

Events you should not miss during your visit in Bratislava

For anyone looking to spend their summer in Bratislava, there is a great time to be had.

Modernizácia rozvodov tepla v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci

Tepelné rozvody na sídlisku v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci prejdú v najbližšom období významnou modernizáciou.

Čerešne dozreli: Aj po zmenách na hypotekárnom trhu chutia!

V atraktívnom dúbravskom projekte Čerešne living sa začala druhá fáza predaja bytov. S ňou súvisí niekoľko dôležitých noviniek!

Edite sa podarilo schudnúť 30 kilogramov vďaka 3D Chili

Konečne si splníte svoje sny o plochom brušku a štíhlom páse vďaka novému systému založenom na zdravom chudnutí bez jojo efektu!