Nedeľa, 13. jún, 2021 | Meniny má AntonKrížovkyKrížovky

Veľkí pomocníci pre vyše 45-tisíc malých školákov

Košické vydavateľstvo TAKTIK so spoločnosťou RAJO pripravili pre prvostupňových školákov nekaždodenné darčeky.

Košické vydavateľstvo TAKTIK  so spoločnosťou RAJO pripravili pre prvostupňových školákov nekaždodenné darčeky.

Košické vydavateľstvo TAKTIK v spolupráci so spoločnosťou  RAJO pripravilo začiatkom júna pre vyše 45-tisíc žiakov 1. až 4. ročníka z viac ako  230 vybraných základných škôl na Slovensku  zaujímavé  a užitočné  darčeky.  Školáci zo základných škôl, v ktorých sa nachádzajú mliečne automaty spoločnosti RAJO, dostali zdarma vyše 45-tisíc zrkadielok a edukačných tabuliek s obsahom vybraného učiva  pre jednotlivé ročníky.

Posolstvom  netradičnej prezentácie mliečnych výrobkov spoločnosti RAJO je podpora  zdravej výživy detí a školského mliečneho programu v daných školách. Správna výživa, ktorej súčasťou je dostatočný príjem mlieka a mliečnych výrobkov, je nevyhnutná  pre optimálny telesný a duševný vývin detí, preto zdravé stravovacie návyky významne prispievajú k dosahovaniu  dobrých výsledkov v škole.

TAKTIK vydavateľstvo, s.r.o., je osvedčeným a dlhoročným partnerom základných   a stredných škôl na Slovensku, ktorý  prispieva k zvyšovaniu komfortu pri vyučovaní ponukou kvalitných učebných a vzdelávacích pomôcok, praktických a zaujímavých darčekov pre žiakov a pre učiteľov.

Nie je to prvýkrát, kedy TAKTIK vydavateľstvo poskytuje školákom  edukačné  darčeky zdarma. Tieto aktivity vydavateľstva sa stretávajú s veľkým ohlasom z radov školákov, ich učiteľov a rodičov. Edukačné darčeky vydavateľstva TAKTIK šetria peňaženky rodičov a zároveň pozitívne motivujú žiakov pri vyučovaní. Informácie o ďalších aktivitách vydavateľstva a jeho produktovom portfóliu  nájdete na www.taktik.sk.

veľkí pomocníci pre vyše 45-tisíc malých školákov

V základnej škole Československej armády v Prešove odovzdal  edukačné darčeky do rúk riaditeľky školy Mgr. Ľubice Kohániovej  osobne konateľ vydavateľstva Ing. Miroslav Tokarčík.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zbavte vašu pečeň nežiadúcich látok, detoxikujte a regenerujte ju!

32m

Nepoznaná minulosť Trnavského, Račianskeho a Suchého mýta.

11. jún

O ktoré destinácie je najväčší záujem? Plánovanie dovolenky uľahčia naše tipy.

11. jún