Veľkí pomocníci pre vyše 45-tisíc malých školákov

Košické vydavateľstvo TAKTIK so spoločnosťou RAJO pripravili pre prvostupňových školákov nekaždodenné darčeky.

Košické vydavateľstvo TAKTIK  so spoločnosťou RAJO pripravili pre prvostupňových školákov nekaždodenné darčeky.

Košické vydavateľstvo TAKTIK v spolupráci so spoločnosťou  RAJO pripravilo začiatkom júna pre vyše 45-tisíc žiakov 1. až 4. ročníka z viac ako  230 vybraných základných škôl na Slovensku  zaujímavé  a užitočné  darčeky.  Školáci zo základných škôl, v ktorých sa nachádzajú mliečne automaty spoločnosti RAJO, dostali zdarma vyše 45-tisíc zrkadielok a edukačných tabuliek s obsahom vybraného učiva  pre jednotlivé ročníky.

Posolstvom  netradičnej prezentácie mliečnych výrobkov spoločnosti RAJO je podpora  zdravej výživy detí a školského mliečneho programu v daných školách. Správna výživa, ktorej súčasťou je dostatočný príjem mlieka a mliečnych výrobkov, je nevyhnutná  pre optimálny telesný a duševný vývin detí, preto zdravé stravovacie návyky významne prispievajú k dosahovaniu  dobrých výsledkov v škole.

TAKTIK vydavateľstvo, s.r.o., je osvedčeným a dlhoročným partnerom základných   a stredných škôl na Slovensku, ktorý  prispieva k zvyšovaniu komfortu pri vyučovaní ponukou kvalitných učebných a vzdelávacích pomôcok, praktických a zaujímavých darčekov pre žiakov a pre učiteľov.

Nie je to prvýkrát, kedy TAKTIK vydavateľstvo poskytuje školákom  edukačné  darčeky zdarma. Tieto aktivity vydavateľstva sa stretávajú s veľkým ohlasom z radov školákov, ich učiteľov a rodičov. Edukačné darčeky vydavateľstva TAKTIK šetria peňaženky rodičov a zároveň pozitívne motivujú žiakov pri vyučovaní. Informácie o ďalších aktivitách vydavateľstva a jeho produktovom portfóliu  nájdete na www.taktik.sk.

veľkí pomocníci pre vyše 45-tisíc malých školákov

V základnej škole Československej armády v Prešove odovzdal  edukačné darčeky do rúk riaditeľky školy Mgr. Ľubice Kohániovej  osobne konateľ vydavateľstva Ing. Miroslav Tokarčík.

Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska

Ruské poklady sa dostali do hľadáčika cestovateľov nielen kvôli majstrovstvám.

Špeciálna príloha: Krížovky na leto

Prílohu pre všetkých, čo radi lúštia, nájdete už v piatok 20. júla v denníku SME.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.