Nedeľa, 21. apríl , 2019

Veľkí pomocníci pre vyše 45-tisíc malých školákov

Košické vydavateľstvo TAKTIK so spoločnosťou RAJO pripravili pre prvostupňových školákov nekaždodenné darčeky.

Košické vydavateľstvo TAKTIK  so spoločnosťou RAJO pripravili pre prvostupňových školákov nekaždodenné darčeky.

Košické vydavateľstvo TAKTIK v spolupráci so spoločnosťou  RAJO pripravilo začiatkom júna pre vyše 45-tisíc žiakov 1. až 4. ročníka z viac ako  230 vybraných základných škôl na Slovensku  zaujímavé  a užitočné  darčeky.  Školáci zo základných škôl, v ktorých sa nachádzajú mliečne automaty spoločnosti RAJO, dostali zdarma vyše 45-tisíc zrkadielok a edukačných tabuliek s obsahom vybraného učiva  pre jednotlivé ročníky.

Posolstvom  netradičnej prezentácie mliečnych výrobkov spoločnosti RAJO je podpora  zdravej výživy detí a školského mliečneho programu v daných školách. Správna výživa, ktorej súčasťou je dostatočný príjem mlieka a mliečnych výrobkov, je nevyhnutná  pre optimálny telesný a duševný vývin detí, preto zdravé stravovacie návyky významne prispievajú k dosahovaniu  dobrých výsledkov v škole.

TAKTIK vydavateľstvo, s.r.o., je osvedčeným a dlhoročným partnerom základných   a stredných škôl na Slovensku, ktorý  prispieva k zvyšovaniu komfortu pri vyučovaní ponukou kvalitných učebných a vzdelávacích pomôcok, praktických a zaujímavých darčekov pre žiakov a pre učiteľov.

Nie je to prvýkrát, kedy TAKTIK vydavateľstvo poskytuje školákom  edukačné  darčeky zdarma. Tieto aktivity vydavateľstva sa stretávajú s veľkým ohlasom z radov školákov, ich učiteľov a rodičov. Edukačné darčeky vydavateľstva TAKTIK šetria peňaženky rodičov a zároveň pozitívne motivujú žiakov pri vyučovaní. Informácie o ďalších aktivitách vydavateľstva a jeho produktovom portfóliu  nájdete na www.taktik.sk.

veľkí pomocníci pre vyše 45-tisíc malých školákov

V základnej škole Československej armády v Prešove odovzdal  edukačné darčeky do rúk riaditeľky školy Mgr. Ľubice Kohániovej  osobne konateľ vydavateľstva Ing. Miroslav Tokarčík.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.