S krásnym a zdravým úsmevom ide všetko ľahšie!

Kamión "Orbit - Zdravý úsmev pre každého" zavíta do Levíc v piatok, 27. júna. Nájdete nás pri OC City Park v čase od 10:00 do 18:00 hodiny.

Už sa pravidlom stáva, že každý jún patrí zdravému a krásnemu úsmevu. Tento rok tiež nie je výnimkou a opäť prichádza značka žuvačiek Orbit so štvrtým ročníkom vzdelávacej roadshow „Orbit – Zdravý úsmev pre každého“. Organizuje ju OrbitKlub v spolupráci s Asociáciou dentálnych hygieničiek Slovenska. Hlavným cieľom je motivovať ľudí, aby viac dbali o hygienu svojich úst.

Do Levíc kamión zavíta v piatok, 27. júna. Nájdete nás pri OC City Park v čase od 10:00 do 18:00 hodiny.

Príďte sa poradiť do našej pojazdnej ambulancie, kamióna, kde Vás bude čakať tím kvalifikovaných odborníkov. V súkromí, vo vnútri kamióna, môžete absolvovať konzultáciu s dentálnou hygieničkou úplne zadarmo. Vysvetlí Vám správnu techniku čistenia zubov, aké pomôcky treba používať, čo je pre Vás najvhodnejšie. Okrem toho môžete dostať informačné materiály, či vzorky žuvačiek bez cukru. Ak vyplníte krátky dotazník týkajúci sa dentálnej hygieny a odpoviete na jednoduchú otázku, zaradíte sa do súťaže o hodnotné ceny! Až traja z Vás môžu vyhrať sonickú zubnú kefku  v hodnote 100 Eur! Pre ďalších siedmych sú pripravené dentálne pomôcky.

Pre najmenších máme pripravený detský kútik, kde im dentálne hygieničky hravou formou ukážu, ako si správne čistiť ich zúbky. A tak sa ani rodičia nemusia báť, kam si môžu odložiť svoje ratolesti počas konzultácie.

Kamión bude mať celkom 20 zastávok v 16 rôznych mestách Slovenska. Podrobné informácie získate na www.zdravyusmevprekazdeho.sk.

Neváhajte a príďte. Tešíme sa na Vás!

orbitroadshow-r839_res.jpg

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.