INZERCIA

Vyhrajte obed za obed

Vyrovnajte sa cez Tatra banka VIAMO a môžete vyhrať výnimočný kulinársky zážitok.

Vyrovnajte sa cez Tatra banka VIAMO a môžete vyhrať výnimočný kulinársky zážitok.

Tatra banka vám ponúka špičkový kulinársky zážitok! Pozvite svojich blízkych na obed a spoločne si vychutnajte najvyberanejšie špeciality pripravené na najvyššej úrovni v top reštauráciách po celom Slovensku.

Ako vyhrať obed za obed

  1. Medzi 11.00 a 13.00 hod. pošlite peniaze cez Tatra banka VIAMO a do správy nezabudnite napísať heslo: viamo. Čím viac transakcií spravíte, tým máte väčšiu šancu vyhrať.
  2. Každý týždeň vyžrebujeme výhercu výnimočného kulinárskeho zážitku v hodnote 200 eur.
  3. Výherca si môže vybrať, ktorú reštauráciu chce navštíviť.

Súťaž trvá 8 týždňov, prvého výhercu vyžrebujeme už v pondelok 14. 7. 2014.

Pravidlá súťaže

Na ľubovoľný telefón, do každej banky

Vyrovnať sa môžete aj s človekom, ktorý nemá smartfón. Peniaze cez aplikáciu Tatra banka VIAMO budú úspešne doručené aj milovníkom starých telefónov, ktorí sa nechcú vzdať tlačidiel. Rovnako nezáleží na tom, či váš kolega alebo známy má rovnako banku ako vy. Peniaze prídu bez akýchkoľvek komplikácií do ktorejkoľvek slovenskej banky.

Chcem súťažiť

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,4 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Najčítanejšie správy na SME

Najčítanejšie správy na SME

Neprehliadnite tiež

Tlačové správy

Rok 2019: Začína sa éra informačného osvietenstva

Technologickí lídri už majú jasno v tom, čo bude vládnuť svetu IT v roku 2019.

Tlačové správy

Tipy, kam so školákmi na dovolenku cez jarné prázdniny

Jarné prázdniny sú ideálne na spoločnú dovolenku so zábavou špeciálne pre deti.

Tlačové správy

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Tlačové správy

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen