Nepremeškajte piatkovú diskusiu o národnom divadle

Ako definovať národné divadlo v súčasnej globalizovanej spoločnosti? Aké sú jeho ciele dnes? Aké má postavenie a od čoho závisí?

Medzinárodný divadelný festival Slovenského národného divadla Eurokontext.sk ponúka návštevníkom nielen tie najlepšie inscenácie z Európy, ale aj pútavé diskusie s odborníkmi a tvorcami dramatického umenia. Už tento piatok 20. júna o 15.30 h v novej budove SND na Pribinovej ulici sa bude debatovať na tému Národný/é (divadlo) v kontexte 21. storočia.

Hlavné výzvy divadelníkov z krajín Vyšehradskej štvorky ozrejmia divákom hostia riaditeľa Činohry SND Romana Poláka – riaditeľ Národného divadla v Budapešti Attila Vidnyánszky, námestník riaditeľa Divadelného inštitútu vo Varšave prof. Dariusz Kosiński, dramaturg Činohry Národného divadla Praha Jan Tošovský a teatrologička Ľubica Krénová.

Vstup na diskusiu v priestore „Dvorany“ (3. poschodie) je bezplatný.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.

4 mýty o minerálnej vlne, ktorým by ste nemali veriť

Nenechajte sa popliesť poverami či polopravdami o tepelnoizolačných materiáloch

Stavebná fakulta STU na dňoch kariérneho poradenstva

V priestoroch Múzea dopravy v Bratislave 19. októbra 2018

XXIII. Seminár I. Poliačka – Rozvoj cestnej infraštruktúry

XXIII. Seminár I. Poliačka s medzinárodnou účasťou – Rozvoj cestnej infraštruktúry.