Predĺžte si dovolenku s Ferratum bank

Máte vôľu, no peňaženka bohužiaľ nie? To vôbec nevadí. My vo Ferratum bank vieme presne, čo vám pomôže – rýchle fínske pôžičky aj počas dovolenky.

Počítate toto leto s dovolenkou? Skvelé! Sme radi, že viete aj oddychovať. A čo by ste povedali na nápad, predĺžiť si oddych o pár dní? Myslím, že nikto z vaše rodiny by nenamietal. Lenže je tu tá nepríjemná záležitosť s peniazmi. Nemáte ich dostatok? Máte vôľu, no peňaženka bohužiaľ nie? To vôbec nevadí. My vo Ferratum vieme presne, čo vám pomôže – rýchle fínske pôžičky.

Príjmite posilu z Fínska

Fínske pôžičky sú odlišné od tých, na ktoré sme boli zvyknutí. Tento nový trend dodáva peniaze ľuďom, ktorí nepatria zrovna do škatuľky vysnívaných klientov bánk. Ide o ľudí, ktorí majú možno menšie platy, možno žiadne. Študujú, sú bez práce, majú sucho v peňaženke pred výplatou, alebo vyšší vek, či dieťa v kočíku. Skrátka Ferratum požičia takmer každému.

Navyše sú v hre menšie sumy do 350 euro, čo zaručuje väčšiu bezpečnosť. Nemusíte sa tak báť, že by ste prišli o dom, či auto, pokiaľ by vám nevyšli splátky. Okrem toho môžete byť bez stresu aj vďaka tomu, že je Ferratum vlastne banka. To znamená, že je táto spoločnosť pod maximálnou kontrolou štátu a tiež EÚ. Navyše sa konečne stretnete s transparentnou filozofiou pôžičkárne. To znamená, že budete vedieť všetky potrebné informácie ešte pred tým, než uzavriete zmluvu. Nič vám neunikne a my nič netajíme.

Predĺžená dovolenka je pred vami

Tak neváhajte a poďte si užiť krásne počasie. Stačí ak napíšete SMS, alebo vyplníte online formulár s vašimi údajmi. Po 5 minútach je tak všetko vybavené a do 24 hodín máte peniaze na účte. Týmto spôsobom si môžete dopriať viac dní oddychu bez toho, aby ste sa museli naháňať a stresovať.

Užite si konečne spoločnosť, ktorá vám rozumie. Vieme, čo vám chýba a doplníme vám to rýchlosťou blesku. Prestaňte sa kvôli peniazom trápiť. Veď tie by mali byť na to, aby sme si život zlepšili, a nie na to, aby sme sa trápili.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.