Predĺžte si dovolenku s Ferratum bank

Máte vôľu, no peňaženka bohužiaľ nie? To vôbec nevadí. My vo Ferratum bank vieme presne, čo vám pomôže – rýchle fínske pôžičky aj počas dovolenky.

Počítate toto leto s dovolenkou? Skvelé! Sme radi, že viete aj oddychovať. A čo by ste povedali na nápad, predĺžiť si oddych o pár dní? Myslím, že nikto z vaše rodiny by nenamietal. Lenže je tu tá nepríjemná záležitosť s peniazmi. Nemáte ich dostatok? Máte vôľu, no peňaženka bohužiaľ nie? To vôbec nevadí. My vo Ferratum vieme presne, čo vám pomôže – rýchle fínske pôžičky.

Príjmite posilu z Fínska

Fínske pôžičky sú odlišné od tých, na ktoré sme boli zvyknutí. Tento nový trend dodáva peniaze ľuďom, ktorí nepatria zrovna do škatuľky vysnívaných klientov bánk. Ide o ľudí, ktorí majú možno menšie platy, možno žiadne. Študujú, sú bez práce, majú sucho v peňaženke pred výplatou, alebo vyšší vek, či dieťa v kočíku. Skrátka Ferratum požičia takmer každému.

Navyše sú v hre menšie sumy do 350 euro, čo zaručuje väčšiu bezpečnosť. Nemusíte sa tak báť, že by ste prišli o dom, či auto, pokiaľ by vám nevyšli splátky. Okrem toho môžete byť bez stresu aj vďaka tomu, že je Ferratum vlastne banka. To znamená, že je táto spoločnosť pod maximálnou kontrolou štátu a tiež EÚ. Navyše sa konečne stretnete s transparentnou filozofiou pôžičkárne. To znamená, že budete vedieť všetky potrebné informácie ešte pred tým, než uzavriete zmluvu. Nič vám neunikne a my nič netajíme.

Predĺžená dovolenka je pred vami

Tak neváhajte a poďte si užiť krásne počasie. Stačí ak napíšete SMS, alebo vyplníte online formulár s vašimi údajmi. Po 5 minútach je tak všetko vybavené a do 24 hodín máte peniaze na účte. Týmto spôsobom si môžete dopriať viac dní oddychu bez toho, aby ste sa museli naháňať a stresovať.

Užite si konečne spoločnosť, ktorá vám rozumie. Vieme, čo vám chýba a doplníme vám to rýchlosťou blesku. Prestaňte sa kvôli peniazom trápiť. Veď tie by mali byť na to, aby sme si život zlepšili, a nie na to, aby sme sa trápili.

Dovolenka s deťmi v Egypte a tipy na overené hotely

S dieťaťom do Egypta? Na čo myslieť pred cestou a tipy na hotely pre rodiny.

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.