Revolučné podmienky už len do konca júna

Pre mnohých z nás neznamená leto len čas oddychu a dovoleniek, ale i domácich prác, na ktoré nie je počas roka čas alebo si napríklad vyžadujú len stabilné počasie.

Pre mnohých z nás neznamená leto len čas oddychu a dovoleniek, ale i domácich prác, na ktoré nie je počas roka čas alebo si napríklad vyžadujú len stabilné počasie.

Či už je to oprava strechy, úprava okolia rodinného domu, výstavba letnej terasy, altánku, bazéna... Ľudia a ich požiadavky sú rôzne. To čo nás ale väčšinou spája je otázka financovania. Riešením je revolučná ponuka od lídra na trhu stavebného sporenia - Prvej stavebnej sporiteľne.

Najväčšia stavebná sporiteľňa na Slovensku má riešenie naozaj pre každého. A je už len na vás, či sa rozhodnete pre úver na bývanie s bezkonkurenčne nízkym úrokom, alebo si vyberiete úver s mimoriadne výhodnými podmienkami. Ale pozor, táto ponuka platí už len do konca júna.

Riešenia pre každého

Ak dáte prednosť nízkemu úroku, vaša úroková sadzba od PSS, a. s., sa môže začínať už od 1,89 % ročne. Podmienkou takéhoto úveru je založenie nehnuteľnosťou a zaviazanie sa k splatnosti dlhšej ako 10 rokov. Pokiaľ už ale patríte k našim sporiacim klientom a úver nechcete alebo nemôžete založiť nehnuteľnosťou, vyberte si druhú z možností. Medziúver do 40 tisíc €. Ak ste manželia, nebudete potrebovať dokonca ani ručiteľa. Navyše, banka vždy v decembri zaplatí jednu mesačnú splátku úrokov z tohto medziúveru za vás. Vďaka tomu pri splácaní takéhoto medziúveru ušetríte až 4 tisíc €. To ale nie je všetko. Každému, kto u nás teraz požiada o takýto medziúver, sprostredkujeme Unikátne poistenie jeho domácnosti. Vy sa nadštandardne zabezpečíte pred neočakávanými situáciami a my za vás zaplatíme prvé dva roky poistného.

Odložte si splátky

Našim klientom zodpovedne splácajúcim úver na bývanie, ktorí privedú na svet potomka, umožníme až polročný odklad splátok úveru. Mladým rodinám tak uľavíme od ich ďalších výdavkov, ktoré sú s narodením bábätka neodmysliteľne späté. Stačí len podať žiadosť do troch mesiacov od narodenia dieťaťa a o ostatné sa už postaráme my. V rovnakom čase môžete pre svoju ratolesť uzatvoriť aj novú zmluvu o stavebnom sporení v tarife Junior extra. Samozrejme tiež zdarma.

Viac informácií získate na stránke www.pss.sk.

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.

Bratislava má najmodernejšiu linku na triedenie surovín

V Bratislave včera predstavili novú automatizovanú separačnú linku, ktorá využíva celosvetovo najvyspelejšie technológie.