Letná dovolenka na Slovensku‎ s Ferratum bank

Peniaze dnes už nehrajú takú rolu ako tomu bolo kedysi. Teraz si stačí pár euro bez stresu požičať a vyraziť kam vás nohy ponesú.

Vyrazte s kamarátmi, či rodinou tam, kde ste ešte neboli. Začnite si život skutočne užívať, pretože peniaze odteraz nehrajú rolu. Nie, nerobíme si srandu. Je to naozaj tak, a my vieme prečo. Zaviedli sme systém krátkodobých pôžičiek, ktoré vám už niekoľko rokov poskytujú peniaze takmer za nič. Že ste túto skvelú službu ešte nevyužili? Tak neváhajte a doprajte si raj na Zemi vďaka nám – Ferratum.

Aby ste si aj vy mohli vyhodiť z kopýtka

Máte dosť domácej nudy a papučovej kultúry? Zachcelo sa vám vyraziť von a pochytať slnečné lúče? Máte skvelú príležitosť pre krásny výlet. Poďte sa opáliť. A viete aké slnko najlepšie chytá? No predsa horské! Tatry vám slniečka doprajú až až. A my vám zase doprajeme peniaze.

Naše rýchle pôžičky sú tu len a len pre vás. Dodáme vám peniaze na dovolenku s rýchlosťou blesku. Stresu ste si užili už dosť, teraz poďte oddychovať. Využite SMS alebo online pôžičku, ktorú vybavíte do 5 minút. Nepotrebujete žiadne dokumenty, papiere, pevné nervy, ani haldy času. Stačí len podať žiadosť, ktorá vyžaduje niekoľko vašich údajov, ktoré viete aj naspamäť. Podmienkou je vek nad 18 rokov a platný občiansky preukaz.

Vďaka Fínsku si užijete dovolenku na Slovensku

Naše rýchle pôžičky vznikli práve vo Fínsku. My sme využili šancu a tento skvelý produkt sme preniesli do našej domoviny. Páči sa nám jednoduchosť služby, ale tiež filozofia spoločnosti, ktorá stavia na ľudskosť a férovosť.

S nami konečne získate istotu, ktorá pramení z toho, že peniaze môžete dostať prakticky kdekoľvek a kedykoľvek. Či ste v práci, doma, v škole, je ráno, večer, noc. Žiadosť prijmeme a peniaze máte do 24 hodín na svojom bankovom účte. Jednoduché a účinné. A to všetko prebieha pod kontrolou EÚ zákonov, ktoré dodržujme s maximálnou precíznosťou.

Dovolenka s deťmi v Egypte a tipy na overené hotely

S dieťaťom do Egypta? Na čo myslieť pred cestou a tipy na hotely pre rodiny.

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.