Letná dovolenka na Slovensku‎ s Ferratum bank

Peniaze dnes už nehrajú takú rolu ako tomu bolo kedysi. Teraz si stačí pár euro bez stresu požičať a vyraziť kam vás nohy ponesú.

Vyrazte s kamarátmi, či rodinou tam, kde ste ešte neboli. Začnite si život skutočne užívať, pretože peniaze odteraz nehrajú rolu. Nie, nerobíme si srandu. Je to naozaj tak, a my vieme prečo. Zaviedli sme systém krátkodobých pôžičiek, ktoré vám už niekoľko rokov poskytujú peniaze takmer za nič. Že ste túto skvelú službu ešte nevyužili? Tak neváhajte a doprajte si raj na Zemi vďaka nám – Ferratum.

Aby ste si aj vy mohli vyhodiť z kopýtka

Máte dosť domácej nudy a papučovej kultúry? Zachcelo sa vám vyraziť von a pochytať slnečné lúče? Máte skvelú príležitosť pre krásny výlet. Poďte sa opáliť. A viete aké slnko najlepšie chytá? No predsa horské! Tatry vám slniečka doprajú až až. A my vám zase doprajeme peniaze.

Naše rýchle pôžičky sú tu len a len pre vás. Dodáme vám peniaze na dovolenku s rýchlosťou blesku. Stresu ste si užili už dosť, teraz poďte oddychovať. Využite SMS alebo online pôžičku, ktorú vybavíte do 5 minút. Nepotrebujete žiadne dokumenty, papiere, pevné nervy, ani haldy času. Stačí len podať žiadosť, ktorá vyžaduje niekoľko vašich údajov, ktoré viete aj naspamäť. Podmienkou je vek nad 18 rokov a platný občiansky preukaz.

Vďaka Fínsku si užijete dovolenku na Slovensku

Naše rýchle pôžičky vznikli práve vo Fínsku. My sme využili šancu a tento skvelý produkt sme preniesli do našej domoviny. Páči sa nám jednoduchosť služby, ale tiež filozofia spoločnosti, ktorá stavia na ľudskosť a férovosť.

S nami konečne získate istotu, ktorá pramení z toho, že peniaze môžete dostať prakticky kdekoľvek a kedykoľvek. Či ste v práci, doma, v škole, je ráno, večer, noc. Žiadosť prijmeme a peniaze máte do 24 hodín na svojom bankovom účte. Jednoduché a účinné. A to všetko prebieha pod kontrolou EÚ zákonov, ktoré dodržujme s maximálnou precíznosťou.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.