Vyrobená aby Vás doživotne nesklamala

Tento model kuchyne nenájdete v ponuke dizajnových vychytávok 2014. Je to preto, že bola vyrobená a nainštalovaná do priestoru pred 36 – mi rokmi. Stále sa v nej žije ľahko a s radosťou – slúži stále

Majitelia tejto prímestskej nehnuteľnosti, ktorá bola postavená v medzivojnovom období v nej bývali od roku 1972. Pre Poggenpohl kuchyňu sa rozhodli v roku 1977. Od tohto dňa až do súčasnosti bola kuchyňa centrom rodinného života a najviac využívaná miestnosť v dome. Počas týchto rokov tu majitelia bývali, vychovali dve deti, ktoré vyrástli a odsťahovali sa do svojich nových domovov. Teraz sa vracajú späť s vnúčatami a život je stále sústredený na kuchyňu. Hoci boli domáce spotrebiče aktualizované, kuchynské skrinky nepotrebovali nič viac ako pár nových pántov, ktoré boli v posledných rokoch vymenené – jasná demonštrácia servisu a celoživotnej podpory značky Poggenpohl. Momentálne sa majitelia rozhodli zväčšiť prízemie a do tohto projektu implementovať novú zväčšenú kuchyňu.

Mali jasné predstavy o tom, čo v novej kuchyni chcú: skrinky v porovnateľnej kvalite Poggenpohl kuchyne, ktorá im slúžila tak dobre počas 36 rokov. Chceli dizajn novej kuchyne s čistými líniami a dobrým výberom vnútorného vybavenia, plus “state-of-the-art”  domácimi spotrebičmi. Predtým než sa rozhodli pre Poggenpohl, zvažovali aj iné značky kuchýň a navštívili niekoľko kuchynských štúdií. Avšak, ich skúsenosti s Poggenpohl spolu s užitočnými radami kuchynského dizajnéra v Poggenpohl showroom-e v Guildorf im pomohlo sa rozhodnúť. V čase keď je tento príbeh publikovaný, kuchyňa na fotkách už bude preč – vymenená za novú Poggenpohl kuchyňu vo väčších rozemroch.....znovu po dobu minimálne 36 rokov!

www.poggenpohl.sk

fotkapgp-r891_res.jpg

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.