Ako si vybrať kúpeľňové štúdio

Pustiť sa do rekonštrukcie kúpeľne alebo zariaďovania novostavby je tvrdý oriešok. Okrem vkusu, farieb, materiálov, štýlov musíte riešiť aj to, akým odborníkom zveríte svoje predstavy.

"Na trhu sme už 20 rokov, máme skúsenosti, ktoré nám nikto nevezme, našimi rukami prešli stovky riešení kúpeľní, tisíce hodín sme strávili nad náčrtmi, vizualizáciami, skúšali, porovnávali, diskutovali, aby sme teraz mohli s pokojným svedomím odzdraviť našich spokojných klientov na ulici," začína svoje rozprávanie Mária Radošovská obchodný manažér sieti kúpeľňových štúdii DOMOSS...

Navrhnúť dokonalú kúpeľňu je umenie.

Dôležitá je dôvera

"To, čo vidíte v byte či v dome našich zákazníkov, je výsledok dokonale fungujúceho stroja - kúpeľňového štúdia. Nejde o to, vybrať hoc aké produkty a zavolať partiu šikovných chalanov, aby to dali dohromady. Je potrebné dokonale spoznať predstavy majiteľov budúcej kúpeľne, mať k dispozícii skúsených návrhárov a dizajnérov, špičkových, spoľahlivých dodávateľov a zručných majstrov. Ak sa toto všetko spojí do zohratého tímu, výsledok nemôže byť iný, ako očarujúci."

Dizajnéri zo siete kúpeľňových štúdii DOMOSS najskôr dokonale spoznajú celkovú dispozíciu a štýl danej nehnuteľnosti a následne začnú riešiť kúpeľňu s ohľadom na okolité vzťahy k miestnostiam. Vedieť sa vyhrať s priestorom a dostať z neho maximum je zásadný aspekt pri zariaďovaní nie len malých, no dôležitých miestností.

Kúpeľňa je vždy namieru, bez individuálneho prístupu by to nešlo. "Začíname vždy dlhým rozhovorom s klientom, spoznáme jeho vkus, zoznámime sa s finančnými možnosťami, v prípade potreby sprostredkujeme prefinancovanie, montáž... Jednoducho sa vieme postarať o všetko od prvého plániku až po dotiahnutie poslednej skrutky na vešiačiku na uteráky," pokračuje Mária Radošovská.

Kúpeľňové štúdiá DOMOSS sú VIP PARTNER Celoslovenskej siete štúdií MyBath.

mybathvippartnerhorizontalmodre-r269_res.jpg

Jedinečná ako vy

Taká by mala byť vaša kúpeľňa. Každý človek má iné predstavy o dokonalosti. Milujete nekonečné kúpele so sviečkami alebo nedáte dopustiť na osviežujúcu sprchu ako pod horským vodopádom? Alebo oboje, podľa nálady? Zverte sa do rúk dizajnérom z kúpeľňového štúdia. Rozprávajte sa s nimi otvorene, pretože iba tak budete môcť svoje predstavy pretaviť do vašej vysnenej kúpeľne. "Chodia k nám rôzne typy klientov. Niektorí presne vedia, čo chcú a nechajú si poradiť, aby bol výsledný efekt dokonalý, iní zase nemajú žiadnu predstavu a po určení finančného stropu sa realizujú výlučne naši návrhári a konzultujú s majiteľmi svoje nápady. Neexistuje nič také, že nakreslíme 5 návrhov a "dovidenia". Dizajn kúpeľne je vec dynamická, tvorivá, robíme to pre našich klientov a tak to tak aj musí vyzerať. Je to vec rozhovoru, kompromisov a premýšľania," dodáva Mária Radošovská. Každá miestnosť z rúk našich dizajnérov je jedinečná, šitá na mieru presne konkrétnemu klientovi.

Nie je však dôležité iba vedieť navrhnúť peknú luxusnú kúpeľňu. Musí byť v prvom rade funkčná. "Okrem interiérového poradenstva riešime kúpeľne po technickej stránke. Nemôže sa stať, že to, čo funguje na papieri nebude zrealizovateľné v skutočnosti. Všetko, čo navrhneme vieme aj dodať."

Riešením kúpeľne sa však spolupráca nekončí naopak práve začína. "Novej kúpeľni vieme prispôsobiť celý interiér, podlahy a dlažby a aj na terasách či balkónoch, chodbách, halách, schodiskách, obklady v kuchyni alebo krboch.

Často sa stane, že zákazník zistí, že okrem novej kúpeľne by potreboval aj menší lifting alebo doriešenie vo zvyšku interiéru. A my ideme do toho, s radosťou." Pri realizácií sa opierajú o značkové produkty a špičkové materiály, aby vám kúpeľňa i interiér  slúžili celý život a bez kompromisov.

pôvodný stav kúpeľne - skica

navrhnuty podorys novej kúpeľne

konečný návrh kúpeľne

návrh novej kúpeľne

Tradície a skúsenosti sú jeden aspekt, no trendy a novinky druhý, nemenej dôležitý. Dizajnéri z kúpeľňových štúdii DOMOSS sa pravidelne zúčastňujú školení, workshopov, svetových výstav a tak sú v neustálom kontakte s novinkami a vychytávkami, ktoré radi prenesú aj do vašej kúpeľne. Stačí ich kontaktovať.

www.domosskupelne.sk

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.