Promócie oslávili aj študenti tretieho veku

Absolventi Univerzity tretieho veku Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne v stredu 2. júla 2014 zavŕšili svoje štúdium slávnostnou promóciou, počas ktorej im rektor...

Absolventi Univerzity tretieho veku Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne v stredu 2. júla 2014 zavŕšili svoje štúdium slávnostnou promóciou, počas ktorej im doc. Ing. Jozef Habánik, PhD., rektor našej univerzity, vydal osvedčenie o štúdiu.

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne už dvanásty rok ponúka občanom v poproduktívnom veku možnosť kvalitného ďalšieho vzdelávania, osobnostného rozvoja a sociálneho zaradenia na úrovni vysokoškolského prostredia. Univerzita tretieho veku Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne je významnou súčasťou programu celoživotného vzdelávania Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne, ktorá svojou koncepciou záujmového vzdelávania prispieva k rozširovaniu vedomostí seniorov a napomáha im vytvárať vysoko hodnotný životný program.

img8567-r597_res.jpg

Rektor univerzity doc. Ing. Jozef Habánik PhD., v slávnostnom príhovore vyslovil uznanie absolventom Univerzity tretieho veku a poblahoželal im k úspešnému ukončeniu štúdia.  „Vyžaduje to určitú mieru odhodlania, sebadisciplíny a chuti zmeniť svoj život. Tak ako kedysi v detstve, je aj táto škola skúškou flexibilnej mysle a schopnosti reagovať na rôznorodé povinnosti, úlohy, situácie i na nové medziľudské vzťahy. Vám, ktorí ste sa k tomu odhodlali, patrí naše uznanie a podpora. Usilujeme sa sprístupniť Vám všetky prostriedky k aktívnemu a pestrejšiemu životu. Každý človek by mal zostať aktívny, pretože len tak sa život stáva plnohodnotnejším. K dosiahnutému úspechu Vám všetkým blahoželám a verím, že kvalifikované vzdelanie, vedomosti i nadobudnuté nové zručnosti poskytnuté našou univerzitou v plnej miere uspokojili Vašu túžbu po poznaní a odborných vedomostiach.“

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.