Promócie oslávili aj študenti tretieho veku

Absolventi Univerzity tretieho veku Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne v stredu 2. júla 2014 zavŕšili svoje štúdium slávnostnou promóciou, počas ktorej im rektor...

Absolventi Univerzity tretieho veku Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne v stredu 2. júla 2014 zavŕšili svoje štúdium slávnostnou promóciou, počas ktorej im doc. Ing. Jozef Habánik, PhD., rektor našej univerzity, vydal osvedčenie o štúdiu.

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne už dvanásty rok ponúka občanom v poproduktívnom veku možnosť kvalitného ďalšieho vzdelávania, osobnostného rozvoja a sociálneho zaradenia na úrovni vysokoškolského prostredia. Univerzita tretieho veku Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne je významnou súčasťou programu celoživotného vzdelávania Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne, ktorá svojou koncepciou záujmového vzdelávania prispieva k rozširovaniu vedomostí seniorov a napomáha im vytvárať vysoko hodnotný životný program.

img8567-r597_res.jpg

Rektor univerzity doc. Ing. Jozef Habánik PhD., v slávnostnom príhovore vyslovil uznanie absolventom Univerzity tretieho veku a poblahoželal im k úspešnému ukončeniu štúdia.  „Vyžaduje to určitú mieru odhodlania, sebadisciplíny a chuti zmeniť svoj život. Tak ako kedysi v detstve, je aj táto škola skúškou flexibilnej mysle a schopnosti reagovať na rôznorodé povinnosti, úlohy, situácie i na nové medziľudské vzťahy. Vám, ktorí ste sa k tomu odhodlali, patrí naše uznanie a podpora. Usilujeme sa sprístupniť Vám všetky prostriedky k aktívnemu a pestrejšiemu životu. Každý človek by mal zostať aktívny, pretože len tak sa život stáva plnohodnotnejším. K dosiahnutému úspechu Vám všetkým blahoželám a verím, že kvalifikované vzdelanie, vedomosti i nadobudnuté nové zručnosti poskytnuté našou univerzitou v plnej miere uspokojili Vašu túžbu po poznaní a odborných vedomostiach.“

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.