Areál ZF Slovakia sa opäť premenil na miesto plné zábavy

Spoločnosť ZF, ktorá v priemyselnom parku Levice, Géňa zamestnáva takmer 1000 zamestnancov už po šiesty raz zorganizovala Family Day pre svojich zamestnancov a ich rodiny.

Spoločnosť ZF, ktorá v priemyselnom parku Levice, Géňa zamestnáva takmer 1000 zamestnancov už po šiesty raz zorganizovala Family Day pre svojich zamestnancov a ich rodiny. Každoročne sa toto podujatie koná 5. júla na sviatok Cyrila a Metoda a získal si srdcia všetkých pozvaných.

LEVICE. Tento rok do priestorov firmy zavítalo približne 3500 návštevníkov. Ani tentoraz nechýbala zábava a atrakcie, na ktoré sú zvyknutí z predchádzajúcich ročníkov.

Pre nadšencov automobilového sveta nechýbala ani prehliadka závodov s ukážkami výroby jednotlivých komponentov.

1-r323_res.jpg

Sprava Ing. Peter Ábel, vedúci závodu obchodnej jednotky podvozkových komponentov, Ing. Miroslav Daniš, vedúci závodu komponentov a spojok, Ing. Jozef Martinovič, vedúci technického úseku pre všetky závody ZF na Slovensku. V strede Ing. Gabriela Kovančíková, personálny referent

2-r829_res.jpg

Prehliadka závodu s ukážkami výroby

3-r458_res.jpg

Pre návštevníkov bolo pripravené občerstvenie

Zábava a súťaže

Keďže najväčšou a najvďačnejšou skupinou návštevníkov na Family Day bývajú už tradične deti, tento rok organizátori program koncipovali v zábavnom a súťažnom duchu.

Roman Mihálka prišiel s divadelným vystúpením Slimák Emil a zároveň aj moderoval program dňa.

Deti okrem divadielka zaujal aj kúzelník s balónmi, vyšantili sa na nafukovacích šmýkačkách a počas penovej šou. Zabávali sa aj pri modelovaní z plastelíny a maľovaní na kamene. Na detských pomaľovaných tvárach žiarili úsmevy a očakávania z ďalších atrakcií.

4-r425_res.jpg

Deti sa zabavili pri penovej šou

5-r488_res.jpg

Aquazorbing

6-r798_res.jpg

Nafukovacie atrakcie lákali všetky deti

7-r720_res.jpg

Deti boli v guličkách šťastné

Rodiny sa mohli zapojiť aj do súťaží, ako napr. chytanie rybičiek, fúrik ralley, kŕmenie draka, preťahovanie lanom, skákanie na švihadle a skákanie vo vreci. Body, ktoré po zvládnutí jednotlivých disciplín získali, vymenili za sladkú odmenu.

8-r657_res.jpg

Cukrová vata chutila každému

Menšie deti si vyskúšali ovládanie elektrických autíčok, odvážnejší zase aquazorbing, čo je chodenie po hladine vody v obrovskej guli. Na jednom zo stanovíšť si páni otestovali surf simulátor, na inom si zahrali počítačové hry cez X-box kinect.

9-r601_res.jpg

Roman Mihálka ako Slimák Emil roztancoval malých aj veľkých

10-r509_res.jpg

Menšie deti si vyskúšali ovládanie elektrických autíčok

11-r418_res.jpg

Rozprávkové postavičky ochotne zapózovali

Pre nežnejšie návštevníčky Family Day bol pripravený skrášľovací stánok s poradkyňou Mary Kay.

Všetkých potom zaujali ukážky zásahu hasičov a tiež prehliadka výrobných hál závodu, kde návštevníci vstúpili do sveta strojov.

Veľkolepá párty

Zabezpečiť veľkolepé podujatie nebolo jednoduché. „Na párty pre približne 3500 osôb bolo potrebné sa vopred dobre pripraviť, aby nič nechýbalo,“ povedala Gabriela Kovančíková z personálneho oddelenia ZF Slovakia, a.s..

Počas dňa sa minulo asi dvetisíc porcií cigánskej v žemli, okolo 1500 hot dogov, 3500 kúskov štrúdle, návštevníci vypili odhadom 1500 litrov kofoly a sto litrov kávy.

Deti si zamaškrtili na cukrovej vate. Vyvrcholením podujatia bolo napoludnie krájanie veľkej torty. Tejto úlohy sa zhostili moderátor Roman Mihálka a vedúci závodu ZF SACHS Slovakia, a.s. pán Ing. Miroslav Daniš.

Poďakovanie zamestnancom
A aké bolo podujatie? „Bolo super, hlavne chodenie po vode,“ zhodli sa dve sestry, ktoré na Family Day chodia pravidelne. „Vlani sa nám páčilo vystúpenie speváka Martina Haricha, tento rok maľovanie na tvár. Uvidíme, čím nás prekvapia o rok.“

Na svoje si počas uplynulej soboty mohli prísť naozaj všetci. Veď ako pripomenul vedúci technického úseku Ing. Jozef Martinovič: „Zamestnanci si tu môžu užiť v kruhu svojich najbližších pohodu a zábavu, odreagovať sa od svojich každodenných pracovných povinnosti, ukázať rodinným príslušníkom alebo priateľom svoje pracovisko a celkovo spoločnosť, v ktorej pracujú. Toto podujatie je tiež jednou z foriem poďakovania sa naším zamestnancom za ich prácu a príspevok k úspechu našej spoločnosti.“

Rok 2015 bude pre ZF rokom osláv. Po celom svete v spoločnostiach ZF sa bude Family Day niesť v duchu 100. výročia založenia spoločnosti.

zf-logo-r871_res.jpg

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.