Aplikácia Drink Invite

Bývate v Bratislave a chcete pozvať na pohárik kamaráta z Košíc? Vďaka inovatívnej novinke od spoločnosti Pernod Ricard Slovakia to už nie je problém. S mobilnou aplikáciou Drink Invite drink posielate odkiaľkoľvek len pomocou smartfónu a príjemca si ho môže vypiť v podniku podľa svojho výberu.

Drink Invite je aplikácia pre smartfóny a tablety s operačným systémom iOs alebo Android, prostredníctvom ktorej svojich priateľov môžete pozvať na drink aj vtedy, ak nemáte príležitosť stretnúť sa s nimi osobne. Prijatý drink si totiž adresát po predložení jedinečného kódu môže vypiť v ktoromkoľvek zo siete zapojených podnikov po celom Slovensku. Drink Invite vašim priateľom dokonca sama prezradí, aké drinky máte najradšej, aby sa s pozvaním vždy trafili.

„Drink Invite novátorsky spojí ľudí a bary vo virtuálnom prostredí, no prostredníctvom reálne kúpených drinkov. V Pernod Ricard chceme byť vždy o krok vpred a Drink Invite je pre nás a našich partnerov obojstranne výhodným projektom s potenciálom oživiť dianie v segmente ontrade,“ vysvetľuje jeden z autorov myšlienky Karol Domisch, Trade Development Manager Pernod Ricard Slovakia.

Projekt štartuje s 250 zapojenými prevádzkami, no do konca roka má ambíciu rozšíriť sieť až na 400 podnikov. Rovnako sa bude postupne rozširovať portfólio dostupných drinkov, z ktorého je zatiaľ možné posielať značky Absolut, Becherovka, Jameson, Ballantine’s, Ararat, Beefeater, Olmeca a Havana Club. Stiahnite si Drink Invite už dnes z App store alebo Google Play a možno sa vám v rámci uvádzacej aktivácie pošťastí počas prvých 50 dní získať jeden zo 100 free drinkov denne!

Launch inovatívnej appky, na ktorej vývoji sa s Pernod Ricard Slovakia podieľali aj Hello Europe a Garwan Consulting, podporí instore podpora v zapojených baroch, promo videá na webe, facebooková podpora a PR aktivity, o ktoré sa spoločnosti PRS stará Media & Communication Consulting.

„Do budúcnosti plánujeme okrem posielania drinkov aplikáciu doplniť napríklad aj o možnosť poslať celú fľašu – bottle service,dať barom možnosť ponúkať vlastné originálne kokteily a v neposlednom rade chceme celý systém ešte užšie prepojiť so sociálnymi sieťami,“ hovorí o potenciáloch novinky Karol Domisch.

Viac info nájdete na FB Drink Invite alebo na http://drinkinvite.sk.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.