Aplikácia Drink Invite

Bývate v Bratislave a chcete pozvať na pohárik kamaráta z Košíc? Vďaka inovatívnej novinke od spoločnosti Pernod Ricard Slovakia to už nie je problém. S mobilnou aplikáciou Drink Invite drink posielate odkiaľkoľvek len pomocou smartfónu a príjemca si ho môže vypiť v podniku podľa svojho výberu.

Drink Invite je aplikácia pre smartfóny a tablety s operačným systémom iOs alebo Android, prostredníctvom ktorej svojich priateľov môžete pozvať na drink aj vtedy, ak nemáte príležitosť stretnúť sa s nimi osobne. Prijatý drink si totiž adresát po predložení jedinečného kódu môže vypiť v ktoromkoľvek zo siete zapojených podnikov po celom Slovensku. Drink Invite vašim priateľom dokonca sama prezradí, aké drinky máte najradšej, aby sa s pozvaním vždy trafili.

„Drink Invite novátorsky spojí ľudí a bary vo virtuálnom prostredí, no prostredníctvom reálne kúpených drinkov. V Pernod Ricard chceme byť vždy o krok vpred a Drink Invite je pre nás a našich partnerov obojstranne výhodným projektom s potenciálom oživiť dianie v segmente ontrade,“ vysvetľuje jeden z autorov myšlienky Karol Domisch, Trade Development Manager Pernod Ricard Slovakia.

Projekt štartuje s 250 zapojenými prevádzkami, no do konca roka má ambíciu rozšíriť sieť až na 400 podnikov. Rovnako sa bude postupne rozširovať portfólio dostupných drinkov, z ktorého je zatiaľ možné posielať značky Absolut, Becherovka, Jameson, Ballantine’s, Ararat, Beefeater, Olmeca a Havana Club. Stiahnite si Drink Invite už dnes z App store alebo Google Play a možno sa vám v rámci uvádzacej aktivácie pošťastí počas prvých 50 dní získať jeden zo 100 free drinkov denne!

Launch inovatívnej appky, na ktorej vývoji sa s Pernod Ricard Slovakia podieľali aj Hello Europe a Garwan Consulting, podporí instore podpora v zapojených baroch, promo videá na webe, facebooková podpora a PR aktivity, o ktoré sa spoločnosti PRS stará Media & Communication Consulting.

„Do budúcnosti plánujeme okrem posielania drinkov aplikáciu doplniť napríklad aj o možnosť poslať celú fľašu – bottle service,dať barom možnosť ponúkať vlastné originálne kokteily a v neposlednom rade chceme celý systém ešte užšie prepojiť so sociálnymi sieťami,“ hovorí o potenciáloch novinky Karol Domisch.

Viac info nájdete na FB Drink Invite alebo na http://drinkinvite.sk.

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.

EU v Bratislave udelila čestný titul doctor honors causa

Ekonomická univerzita v Bratislave udelila čestnú vedeckú hodnosť doctor honoris causa Andreasovi Wörgötterovi

Company´s autumn in the High Tatras

A good teambuilding or a good training should fulfil four main points that determine its success.

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.