Nedeľa, 21. apríl , 2019

Nájdite si prácu so SME

Server Praca.sme.sk vám ponúka tisíce pracovných pozícií. Z aktuálnych 9000 ponúk je vyše pätina o práci v zahraničí.

Responzívny dizajn stránky umožňuje jej návštevníkom komfortne prezerať obsah aj na mobiloch či tabletoch.Spoznajte ako funguje intuitívne vyhľadávanie na základe regiónu, pozície či druhu pracovného pomeru.  Pre uchádzačov reagujúcich zo stránky Praca.sme.sk sú všetky služby zadarmo.  www.praca.sme.sk

Sledujte aktuálne ponuky práce na www.praca.sme.sk

Prevádzkovateľom služby praca.sme.sk je spoločnosť Profesia.sk, pôsobiaca na internetovom trhu práce od roku 1997. Za tento čas sa stala lídrom v oblasti online recruitmentu a spoľahlivým partnerom nielen pre firmy, ktoré hľadajú zamestnancov, ale aj pre ľudí, ktorí si hľadajú prácu. V novembri 2012 sa stala súčasťou celosvetovo pôsobiacej fínskej mediálnej skupiny Alma Media. Bola ocenená prestížnym ocenením slovenských produktov Slovak Gold a tiež víťazom ceny Via Bona od Nadácie Pontis za férový prístup na trhu.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.