Nedeľa, 17. november, 2019 | Meniny má Klaudia

Nájdite si prácu so SME

Server Praca.sme.sk vám ponúka tisíce pracovných pozícií. Z aktuálnych 9000 ponúk je vyše pätina o práci v zahraničí.

Responzívny dizajn stránky umožňuje jej návštevníkom komfortne prezerať obsah aj na mobiloch či tabletoch.Spoznajte ako funguje intuitívne vyhľadávanie na základe regiónu, pozície či druhu pracovného pomeru.  Pre uchádzačov reagujúcich zo stránky Praca.sme.sk sú všetky služby zadarmo.  www.praca.sme.sk

Sledujte aktuálne ponuky práce na www.praca.sme.sk

Prevádzkovateľom služby praca.sme.sk je spoločnosť Profesia.sk, pôsobiaca na internetovom trhu práce od roku 1997. Za tento čas sa stala lídrom v oblasti online recruitmentu a spoľahlivým partnerom nielen pre firmy, ktoré hľadajú zamestnancov, ale aj pre ľudí, ktorí si hľadajú prácu. V novembri 2012 sa stala súčasťou celosvetovo pôsobiacej fínskej mediálnej skupiny Alma Media. Bola ocenená prestížnym ocenením slovenských produktov Slovak Gold a tiež víťazom ceny Via Bona od Nadácie Pontis za férový prístup na trhu.

Sloboda na Slovensku oslavuje 30 rokov

Dnes je to už 30 rokov, čo si Slováci a Česi vybojovali niečo nepredstaviteľné.

O2 opäť pripomína, že sloboda nie je samozrejmosť

Tentokrát konceptom „Krajiny, do ktorej sa nechceme vrátiť“ a desiatkou ďalších projektov zameraných na 17. november.

Čo funguje v českom obchodnom registri lepšie ako na Slovensku

V Českej republike majú notári s účinnosťou od 1. januára 2015 právomoc na žiadosť oprávnenej osoby vykonať zápis do VR.