Nájdite si prácu so SME

Server Praca.sme.sk vám ponúka tisíce pracovných pozícií. Z aktuálnych 9000 ponúk je vyše pätina o práci v zahraničí.

Responzívny dizajn stránky umožňuje jej návštevníkom komfortne prezerať obsah aj na mobiloch či tabletoch.Spoznajte ako funguje intuitívne vyhľadávanie na základe regiónu, pozície či druhu pracovného pomeru.  Pre uchádzačov reagujúcich zo stránky Praca.sme.sk sú všetky služby zadarmo.  www.praca.sme.sk

Sledujte aktuálne ponuky práce na www.praca.sme.sk

Prevádzkovateľom služby praca.sme.sk je spoločnosť Profesia.sk, pôsobiaca na internetovom trhu práce od roku 1997. Za tento čas sa stala lídrom v oblasti online recruitmentu a spoľahlivým partnerom nielen pre firmy, ktoré hľadajú zamestnancov, ale aj pre ľudí, ktorí si hľadajú prácu. V novembri 2012 sa stala súčasťou celosvetovo pôsobiacej fínskej mediálnej skupiny Alma Media. Bola ocenená prestížnym ocenením slovenských produktov Slovak Gold a tiež víťazom ceny Via Bona od Nadácie Pontis za férový prístup na trhu.

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.