Keď výplata mešká, riešenie je Ferratum banka

Človek už dnes nemusí byť ani dospelý, aby vedel, že s peniazmi je to hrozne ťažké. Nikdy ich nie je dosť. Keď je ich málo, nemôžeme pokryť všetky naše potreby. No keď ich je zrazu veľa, minú sa ešte rýchlejšie. Preto sa s nimi treba naučiť pracovať tak, aby nám vždy vystačili na tie tie najzákladnejšie výdavky + niečo navyše. Toto je však často utópia. Nikdy totiž neviete, čo vás kedy stretne. Neočakávaná udalosť vás nemusí obrať o milióny, aby ste pocítili finančný nedostatok. Nemajte však strach. Na scénu prichádza Ferratum banka, ktorá vás sprevádza v peňažných suchotách.

Stávajú sa veci, ktoré nevieme ovplyvniť

Nie všetko sa dá dopredu plánovať. To, že vás postretne návšteva, oslava, choroba, či nehoda dosť často nemôžete dopredu vedieť. A nie každý má možnosť odkladať si pre podobné situácie finančnú poistku. Preto je dobré vedieť, že sa v podobných situáciách môžete spoľahnúť na niekoho iného. Ferratum banka je odteraz vaša peňažná istota, na ktorú môžete siahnuť kedykoľvek, keď budete potrebovať peniaze.

A vedzte, že nie sme žiadni nováčikovia. Na poli pôžičiek sme skúsené ťažné kone, ktoré sa snažia ísť príkladom. Preto sa u nás nestretnete s nekalými praktikami, ako sú napríklad skryté poplatky, či nezrozumiteľná zmluva. Prebrali sme filozofiu morálky zo severských krajín – konkrétne Fínska, z kadiaľ pochádza aj Ferratum.

Keď výplata nestačí, alebo mešká

Sme k dispozícii pre širokú škálu ľudí. Či sú to už mamičky, dôchodcovia, študenti, alebo skrátka zamestnaní ľudia, ktorím výplata na mesiac nestačí. Môže sa stať, že vám dokonca mešká. Pôžička pred výplatou je naša bežná služba, ktorá sa teší veľkej obľube.

Výhodou je, že peniaze od nás dostanete rýchlo od podania žiadosti. Takže všetky vaše očakávané aj neočakávané výdavky budú razom zaplatené. Pre vykonanie žiadosti vám stačí mobil, alebo internet a 5 minút vášho času. Pôžičku splatíte jednoducho po výplate a to do 15, alebo 30 dní od podania žiadosti.

Viete, kto stojí za udalosťami Novembra 89?

Tým, ktorí nám vybojovali slobodu, sa ešte nik nepoďakoval. O2 to chce zmeniť.

ČSOB: Najlepšou ochranou proti hackerom sú vzdelaní klienti

Už druhý rok spolupracuje ČSOB s agentúrou TRIAD Advertising na edukatívnom projekte Digitálna inteligencia.

V Nemocnici Košice-Šaca pomohla bariatria prvým dvom pacientom

Chirurgická klinika v Šaci rozšírila portfólio chirurgických výkonov o bariatrické operácie.

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana