Rýchla pôžička utiahne aj letnú dovolenku

Nastáva čas radosti, dní plných slnka a energie. Poďte sa aj vy nabiť slnečnými lúčmi! K tomuto účelu vám poslúži akákoľvek krajina a miesto, kde sa vám zapáči. Na hory, k moru, či len tak na záhradu? Všetko vyžaduje peniaze, aby ste si dopriali to, čo chcete. A v tejto chvíli prichádzame na rad my, FerratumBank. Vďaka nám si spríjemníte leto, aby ste mali na čo spomínať.

Dovolenka za pôžičku? Obavy stranou

Pokiaľ odmietate pôžičky, určite máte rôzne dôvody. My sa však pokúsime vaše obavy rozptýliť. Istotne sa obávate toho, že sa vás bude úver držať dlhé mesiace, či dokonca roky. Tento bod pri nás kľudne môžete vypustiť. Fungujeme na systéme rýchlych a krátkodobých pôžičiek. To znamená, že nielenže vy dostanete rýchlo peniaze, ale aj ich rýchlo splatíte. A to jednorázovo.

Poskytujeme malé pôžičky do 350 euro, čo zaručuje, že so splatením nebudete mať žiadne problémy. Nie je preto náročné peniaze vrátiť do 15, či 30 dní, ako je udané v našich podmienkach.

Férovosť na prvom mieste

Možno sa obávate aj preto, lebo vás v inej pôžičkárni oklamali, podviedli, či inak zneužili vašu dôveru. My sme ale banka. To znamená, že sme kontrolovaní nielen zákonmi SR, ale aj EÚ. Vy sa tak nemusíte báť klamstiev a podvádzania. Navyše je naším heslom „byť fér“.

U nás sa nestretnete so skrytými poplatkami ani inými nekalými praktikami. Prebrali sme empatiu a ľudskosť od pôvodnej Ferratum banky z Fínska. Severské krajiny sú našim etickým idolom a snažíme sa kráčať v ich príklade.

Vďaka jednoduchému spôsobu získania pôžičky sme pre vás tým najlepším partnerom na dovolenku. Stačí len vyplniť žiadosť cez SMS, či internet a pobaliť sa. Na druhý deň sa môže vaša cesta začať. Želáme veľa šťastných kilometrov.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.