Piatok, 18. október, 2019 | Meniny má Lukáš

Rozvášnite si dovolenku v lete 2014

Túžite po vášnivom lete, plnom opojných zážitkov a vzrušujúcich momentov? Nezabudnite sa „vyzbrojiť“ tým správnym parfumom. Vyberte si, ktorá vôňa vám bude na dovolenke tým najlepším spoločníkom...

Romantika

Ak milujete prechádzky po pláži alebo v panenskej prírode a od dovolenky očakávate dôverné zážitky, umocnite ich nadčasovou romantikou skrytou v parfumoch Calvin Klein Eternity. Dámsky variant sa inšpiroval ideálom večnej lásky a nežnej intimity. Klasické a moderné vône spája do jedinečného opojného vnemu, ktorý vás prekvapí príjemným espritom. Parfum Eternity for Men je veľmi osviežujúci, rafinovaný a sebavedomý. Odráža ducha moderného muža, ktorý je citlivý a mužný zároveň. Romantické spojenie týchto dvoch vôní vám spríjemní krásne chvíle v náručí milovanej osoby.

Dobrodružstvo

Tým, ktorí pred romantikou uprednostnia zmyselnosť a dobrodružstvo, prináša Calvin Klein vône s neuveriteľne sexi výrazom. CK One Red Edition for Her je energizujúca, odvážna a intenzívna vôňa. Šťavnatý červený melón, zmyselné pačuli a intímne pižmo vyostria vašu príťažlivosť a zvodnosť. Neváhajte a otestujte podmanivosť tohto parfumu na svojom najnovšom dovolenkovom objave. Páni môžu vsadiť na živočíšnosť vďaka CK One Red Edition for Him. Návykové lesné tonikum si získa náklonnosť žien, keď sa otvorí vôňou červenej hrušky a ožije arómou korenia a zázvoru. Intímny magnetizmus a horúcu zmyselnosť zvýrazňujú aj vetiver, tonka a pižmo.

Tajomstvo

Radi objavujete a nikdy nejdete dovolenkovať dvakrát na to isté miesto? Milujete rozkoš mystéria a od života očakávate príjemné napätie? Ako stvorená je pre vás zmyselná a záhadne čarovná Euphoria. Jemná a luminiscenčná aróma pôsobí energizujúco a decentne vyzývavo. Unášajúci parfum pre mužov Euphoria Men je provokatívny, mužný a sexi. Inšpiroval sa zážitkom intenzívnej túžby, ktorú nič nezastaví. Buďte trocha záhadní, užívajte si relax a karty držte neodkryté.

Energia

Najlepšie sa cítite obklopení pulzujúcou energiou veľkomesta? Ak si užívate radšej kultúru než prírodu, neprehliadnite sofistikovanú dámsku vôňu Downtown. Je skutočne originálna, sebavedomá a moderná. Kvetinová a drevitá vôňa si vás podmaní svojím šarmom a schopnosťou vyniknúť v dave. S týmto parfumom nemáte na čo čakať, obkoleste sa priateľmi a vyrazte do ulíc!

Overené exkluzívne parfumy značky Calvin Klein si ešte pred dovolenkou môžete objednať na Parfemy.sme.sk.

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.