Najlepšie mzdy a personalistika sú online

Spracovať mzdy rýchlo a správne je to, čo mzdárka očakáva od programu na mzdy a personalistiku. Určite nechcete tráviť hodiny aktualizáciou programu a kontrolovaním jeho verzie...

Spracovať mzdy rýchlo a správne je to, čo mzdárka očakáva od programu na mzdy a personalistiku. Určite nechcete tráviť hodiny aktualizáciou programu a kontrolovaním jeho verzie, či máte tú najnovšiu, ktorá počíta mzdy podľa platných zákonov.

Tieto kritériá dokonale spĺňajú online mzdy a personalistika Humanet.

Vždy a všade najnovšia verzia a platná legislatíva

Online mzdy a personalistika Humanet je riešenie, pri ktorého používaní viete, že vždy používate jeho najnovšiu verziu a mzdy sú vypočítané podľa aktuálne platných zákonov. Nemusíte nikdy nič sťahovať, inštalovať ani aktualizovať.

Je jedno, či používate počítač s Windows, Linux, Mac, tablet alebo smartfón. Je jedno, či ste v práci, doma alebo na pracovnej ceste. Vždy a všade bez čakania pracujete s najnovšou verziou programu na mzdy a personalistiku. Jediné, čo potrebujete, je pripojenie na internet.

Bezpečné spracovanie miezd

Osobné údaje, spracované mzdy aj všetky ostatné informácie sú v systéme bezpečne chránené voči prístupu neoprávnených používateľov. Prístup do systému a rozsah oprávnení máte vo svojich rukách. Vybrané informácie môžete sprístupniť viacerým používateľom súčasne a nestojí vás to ani cent navyše.

Všetky údaje sú bezpečne uložené v dátovom centre, takže ak sa vám pokazí počítač, neprídete o ne. Ak by vám počítač ukradli, tak sa k nim nikto nedostane, pretože osobné údaje, spracované mzdy ani žiadne iné údaje online programu pre personalistiku a mzdy v ukradnutom počítači nikdy uložené nebudú.

Komfortné a rýchle spracovanie miezd a personalistiky

V personalistike máte dostupné všetko od zadania zamestnanca, vrátane prihlášok, odhlášok, tlače pracovných zmlúv a dohôd. Môžete si vytvárať vlastné tlačivá a výstupy.

V mzdách spracujete hodinovo, mesačne aj úkolovo odmeňovaných pracovníkov, dohody s pravidelným aj nepravidelným príjmom. Výkazy na zdravotné a sociálne poistenie ako aj mesačný daňový prehľad, ročné daňové hlásenie, vyrovnanie dane a množstvo ďalších výstupov sú súčasťou programu.

Spracovanie je rýchle a jednoduché. Veď posúďte sami na

tomto videu,

či v inom programe zadáte zamestnanca a spracujete mzdy rýchlejšie.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.