Podľa hodiniek spoznáme človeka

Vyjadrujú našu osobnosť, dotvárajú imidž a sú aj prestížnym módnym doplnkom.

V dnešnej dobe hodinky už dávno nie sú len ukazovateľom času. Podľa hodiniek spoznáme človeka. Vyjadrujú našu osobnosť, dotvárajú imidž a sú aj prestížnym módnym doplnkom.

Napríklad v širokej ponuke hodiniek Tissot si na svoje prídu muži, ktorí majú radi eleganciu a módu ale nesklameme ani pánov, ktorí milujú adrenalín a šport. Dámy si v ponuke môžu zvoliť jemné hodinky pre doladenie svojho vzhľadu alebo masívnejšie hodinky pre upútanie pozornosti.

TISSOT
je  švajčiarska hodinárska firma, ktorú založil Charles-Felicien Tissot spolu s jeho synom Charles-Emile. Momentálne je Tissot členom skupiny Swatch Group, najväčšieho svetového výrobcu a distribútora hodiniek. Sídlo spoločnosti je dodnes v meste  Le Locle vo Švajčiarsku avšak má aj zastúpenie v 160 krajinách sveta. Firma vznikla v roku 1853 kedy zároveň predstavila aj prvé masovo vyrábané vreckové hodinky.

Na výrobu hodiniek používa TISSOT strojčeky vysokej kvality ako aj vysoko kvalitné materiály. Medzi najpoužívanejšie materiály patrí nerezová oceľ, zafírový kryštál, titán, 18 karátové zlato a v niektorých prípadoch aj diamanty. Spoločnosť spolupracuje so Svetovou Diamantovou Radou a na základe písomných záruk od dodávateľov zaručuje, že diamanty sú z overených zdrojov. Tissot diamanty spĺňajú 4C: výbrus (cut), farba (colour), čistota (clarify) a karát (carat). Celé hodinky sú chránené zafírovým sklom, ktoré je odolné voči poškriabaniu. Hodinky sú vode odolné najmenej od 30 až do 300 metrov. Spoločnosť poskytuje náhradné diely a opravárenské služby na obdobie do 10 rokov na všetky a až do 20 rokov na zlaté hodinky.

TISSOT
sa v posledných rokoch stal známy svojou dotykovou technológiou. Tieto hodinky majú dotykové zafírové sklíčko, ktorým sa ovládajú funkcie, ako napríklad kompas, barometer, teplomer alebo stopky. Aj keď sa hodinky Tissot blížia takmer k dokonalosti firma stále vynakladá veľké úsilie vo vývoji technológií strojčekov, kladie dôraz na výskum špeciálnych materiálov a celkové funkcie hodiniek.

Nech si už vyberie akúkoľvek možnosť, dôležité je, aby hodinky vystihovali vašu osobnosť a aby ste sa v nich cítili dobre. Inšpirujte sa ponukou na www.hodinky.sme.sk.

Prevádzkovateľom obchodu hodinky.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a kozmetika, jeden z najväčších predajcov značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu. Dodacie lehoty tovaru sú obvykle do 10 pracovných dní, doručenie prostredníctvom pošty alebo kuríéra.

Rok 2019: Začína sa éra informačného osvietenstva

Technologickí lídri už majú jasno v tom, čo bude vládnuť svetu IT v roku 2019.

Tipy, kam so školákmi na dovolenku cez jarné prázdniny

Jarné prázdniny sú ideálne na spoločnú dovolenku so zábavou špeciálne pre deti.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen