Ľudia investujú do kultúry viac: Rekordné Abonentky SND

Slovenskému národnému divadlu prinášajú Abonentky SND každoročne rekordné tržby. Kontinuálne rastúci trend potvrdzujú aktuálne výsledky z predaja predplatiteľského produktu.

Slovenskému národnému divadlu prinášajú Abonentky SND každoročne rekordné tržby. Kontinuálne rastúci trend potvrdzujú aktuálne výsledky z predaja predplatiteľského produktu, ktoré momentálne činia vyše 60-tisíc eur, pričom maximum doposiaľ predstavovala vlaňajšia celková suma 56 245 €.

Rozmanitejšia ponuka abonentiek našej prvej scény divákov zaujala. O tomto fakte svedčí aj umiestnenie abonentných balíčkov v pätici najpredávanejších, v ktorej už tradične figurujú Premiéry opery a baletuVerdi. Popri nich je vysoký dopyt o nové abonentky Veselý balíčekVyrobené na Slovensku, v čele rebríčka je Európa a my.

Pozitívne ohlasy zo strany návštevníkov si získal aj rýchly hravý test na internetovej stránke abonentka.snd.sk, ktorý návštevníkom vyhodnotí predstavenie na mieru a odporučí im príslušný abonentný balíček. Kreatívne spracovanie spoločnosťou VISIBILITY oslovilo viac ako 5-tisíc návštevníkov stránky.

Abonentky SND sú cenovo výhodnejšie ako vstupenky v bežnom predaji, poskytujú stále miesto v hľadisku či komfort bez čakania v rade a prinášajú rad ďalších benefitov, ako aj bonusRočenku SND 2014/2015 úplne zadarmo.

Predaj odštartoval začiatkom mája a potrvá do 31. júla 2014 výhradne v pokladnici novej budovy SND každý pracovný deň od 8.00 do 16.00 h. Záujemcovia sa môžu informovať aj na infolinke +421 (0) 2 204 72 296.

Nižšie náklady vo firme? Tri tipy, kde sa dá ušetriť

Pre každé ušetrené euro vo firme určite nájdete využitie, či už na bežný chod, alebo rast.

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.