Štvrtok, 25. apríl , 2019

Ľudia investujú do kultúry viac: Rekordné Abonentky SND

Slovenskému národnému divadlu prinášajú Abonentky SND každoročne rekordné tržby. Kontinuálne rastúci trend potvrdzujú aktuálne výsledky z predaja predplatiteľského produktu.

Slovenskému národnému divadlu prinášajú Abonentky SND každoročne rekordné tržby. Kontinuálne rastúci trend potvrdzujú aktuálne výsledky z predaja predplatiteľského produktu, ktoré momentálne činia vyše 60-tisíc eur, pričom maximum doposiaľ predstavovala vlaňajšia celková suma 56 245 €.

Rozmanitejšia ponuka abonentiek našej prvej scény divákov zaujala. O tomto fakte svedčí aj umiestnenie abonentných balíčkov v pätici najpredávanejších, v ktorej už tradične figurujú Premiéry opery a baletuVerdi. Popri nich je vysoký dopyt o nové abonentky Veselý balíčekVyrobené na Slovensku, v čele rebríčka je Európa a my.

Pozitívne ohlasy zo strany návštevníkov si získal aj rýchly hravý test na internetovej stránke abonentka.snd.sk, ktorý návštevníkom vyhodnotí predstavenie na mieru a odporučí im príslušný abonentný balíček. Kreatívne spracovanie spoločnosťou VISIBILITY oslovilo viac ako 5-tisíc návštevníkov stránky.

Abonentky SND sú cenovo výhodnejšie ako vstupenky v bežnom predaji, poskytujú stále miesto v hľadisku či komfort bez čakania v rade a prinášajú rad ďalších benefitov, ako aj bonusRočenku SND 2014/2015 úplne zadarmo.

Predaj odštartoval začiatkom mája a potrvá do 31. júla 2014 výhradne v pokladnici novej budovy SND každý pracovný deň od 8.00 do 16.00 h. Záujemcovia sa môžu informovať aj na infolinke +421 (0) 2 204 72 296.

ENVIRO DEŇ v Košiciach prinesie zábavu aj osvetu

Planétu máme len jednu a čím skôr ju začneme chrániť, tým lepšie.

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.