Utorok, 19. november, 2019 | Meniny má Alžbeta

Ľudia investujú do kultúry viac: Rekordné Abonentky SND

Slovenskému národnému divadlu prinášajú Abonentky SND každoročne rekordné tržby. Kontinuálne rastúci trend potvrdzujú aktuálne výsledky z predaja predplatiteľského produktu.

Slovenskému národnému divadlu prinášajú Abonentky SND každoročne rekordné tržby. Kontinuálne rastúci trend potvrdzujú aktuálne výsledky z predaja predplatiteľského produktu, ktoré momentálne činia vyše 60-tisíc eur, pričom maximum doposiaľ predstavovala vlaňajšia celková suma 56 245 €.

Rozmanitejšia ponuka abonentiek našej prvej scény divákov zaujala. O tomto fakte svedčí aj umiestnenie abonentných balíčkov v pätici najpredávanejších, v ktorej už tradične figurujú Premiéry opery a baletuVerdi. Popri nich je vysoký dopyt o nové abonentky Veselý balíčekVyrobené na Slovensku, v čele rebríčka je Európa a my.

Pozitívne ohlasy zo strany návštevníkov si získal aj rýchly hravý test na internetovej stránke abonentka.snd.sk, ktorý návštevníkom vyhodnotí predstavenie na mieru a odporučí im príslušný abonentný balíček. Kreatívne spracovanie spoločnosťou VISIBILITY oslovilo viac ako 5-tisíc návštevníkov stránky.

Abonentky SND sú cenovo výhodnejšie ako vstupenky v bežnom predaji, poskytujú stále miesto v hľadisku či komfort bez čakania v rade a prinášajú rad ďalších benefitov, ako aj bonusRočenku SND 2014/2015 úplne zadarmo.

Predaj odštartoval začiatkom mája a potrvá do 31. júla 2014 výhradne v pokladnici novej budovy SND každý pracovný deň od 8.00 do 16.00 h. Záujemcovia sa môžu informovať aj na infolinke +421 (0) 2 204 72 296.

Pozrite sa, ako fungujú asistenčné systémy Volkswagenu

Volkswagen Slovensko pokračuje v produkcii zaujímavých videí, ktoré odhaľujú technologickú výbavu modelov VW.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Známe osobnosti prezradili, do ktorej krajiny sa nechcú vrátiť

Influenceri si v kampani O2 pripomenuli 30. výročie Nežnej revolúcie.