Ľudia investujú do kultúry viac: Rekordné Abonentky SND

Slovenskému národnému divadlu prinášajú Abonentky SND každoročne rekordné tržby. Kontinuálne rastúci trend potvrdzujú aktuálne výsledky z predaja predplatiteľského produktu.

Slovenskému národnému divadlu prinášajú Abonentky SND každoročne rekordné tržby. Kontinuálne rastúci trend potvrdzujú aktuálne výsledky z predaja predplatiteľského produktu, ktoré momentálne činia vyše 60-tisíc eur, pričom maximum doposiaľ predstavovala vlaňajšia celková suma 56 245 €.

Rozmanitejšia ponuka abonentiek našej prvej scény divákov zaujala. O tomto fakte svedčí aj umiestnenie abonentných balíčkov v pätici najpredávanejších, v ktorej už tradične figurujú Premiéry opery a baletuVerdi. Popri nich je vysoký dopyt o nové abonentky Veselý balíčekVyrobené na Slovensku, v čele rebríčka je Európa a my.

Pozitívne ohlasy zo strany návštevníkov si získal aj rýchly hravý test na internetovej stránke abonentka.snd.sk, ktorý návštevníkom vyhodnotí predstavenie na mieru a odporučí im príslušný abonentný balíček. Kreatívne spracovanie spoločnosťou VISIBILITY oslovilo viac ako 5-tisíc návštevníkov stránky.

Abonentky SND sú cenovo výhodnejšie ako vstupenky v bežnom predaji, poskytujú stále miesto v hľadisku či komfort bez čakania v rade a prinášajú rad ďalších benefitov, ako aj bonusRočenku SND 2014/2015 úplne zadarmo.

Predaj odštartoval začiatkom mája a potrvá do 31. júla 2014 výhradne v pokladnici novej budovy SND každý pracovný deň od 8.00 do 16.00 h. Záujemcovia sa môžu informovať aj na infolinke +421 (0) 2 204 72 296.

Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska

Ruské poklady sa dostali do hľadáčika cestovateľov nielen kvôli majstrovstvám.

Špeciálna príloha: Krížovky na leto

Prílohu pre všetkých, čo radi lúštia, nájdete už v piatok 20. júla v denníku SME.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.