Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Nová generácia Hilti kombinovaných kladív pre špičkový výkon

Bratislava, 01 júla 2014 – Hilti predstavuje piatu generáciu svojej 7kg triedy kombinovaných kladív, ktorými opäť posúva štandardy v oblasti výkonu, životnosti, produktivity a bezpečnej obsluhy. Táto generácia získala za svoj skvelý dizajn medzinárodné ocenenie iF.

Nové kladivá majú ešte vyšší výkon ako predchádzajúce a tak energia príklepu v súčasnosti dosahuje 11.5 J pri 360 ot./min.

te-70-r879_res.jpg

S hmotnosťou 8.3 kg a Hilti systémom AVR (aktívna redukcia vibrácií), ktorý znižuje vibrácie na úroveň 10 m/s2, sa stáva TE 70-AVR ešte príjemnejšou na ovládanie. Typ TE 70-ATC/AVR je navyše vybavený Hilti patentovanou technológiou ATC, ktorá pri zaseknutí vrtáku na výstuži automaticky vypne motor a zaistí tak maximálnu bezpečnosť obsluhy.

Nové inovácie prinášajú okrem iného zvýšenie robustnosti stroja pri súčasnom znížení váhy a nárokov na údržbu. TE 70-AVR a TE 70-ATC/AVR sú navrhnuté pre práce v pozemnom a inžinierskom staviteľstve, ktoré svojou aplikačnou náročnosťou vyžadujú maximálny výkon a výdrž strojov v tých najťažších podmienkach. Hilti nadväzuje na svoju 45 ročnú tradíciu prinášaním najlepších kombinovaných kladív v pomere výkon/váha a životnosť.

Rovnako ako všetky Hilti stroje aj nová generácia TE 70 prichádza s jedinečným balíkom doživotných služieb a bezkonkurenčnou rýchlosťou opravy, ktorá v rámci celého Slovenska trvá v priemere 3 dni.

Viac na: www.hilti.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .