Nová generácia Hilti kombinovaných kladív pre špičkový výkon

Bratislava, 01 júla 2014 – Hilti predstavuje piatu generáciu svojej 7kg triedy kombinovaných kladív, ktorými opäť posúva štandardy v oblasti výkonu, životnosti, produktivity a bezpečnej obsluhy. Táto generácia získala za svoj skvelý dizajn medzinárodné ocenenie iF.

Nové kladivá majú ešte vyšší výkon ako predchádzajúce a tak energia príklepu v súčasnosti dosahuje 11.5 J pri 360 ot./min.

te-70-r879_res.jpg

S hmotnosťou 8.3 kg a Hilti systémom AVR (aktívna redukcia vibrácií), ktorý znižuje vibrácie na úroveň 10 m/s2, sa stáva TE 70-AVR ešte príjemnejšou na ovládanie. Typ TE 70-ATC/AVR je navyše vybavený Hilti patentovanou technológiou ATC, ktorá pri zaseknutí vrtáku na výstuži automaticky vypne motor a zaistí tak maximálnu bezpečnosť obsluhy.

Nové inovácie prinášajú okrem iného zvýšenie robustnosti stroja pri súčasnom znížení váhy a nárokov na údržbu. TE 70-AVR a TE 70-ATC/AVR sú navrhnuté pre práce v pozemnom a inžinierskom staviteľstve, ktoré svojou aplikačnou náročnosťou vyžadujú maximálny výkon a výdrž strojov v tých najťažších podmienkach. Hilti nadväzuje na svoju 45 ročnú tradíciu prinášaním najlepších kombinovaných kladív v pomere výkon/váha a životnosť.

Rovnako ako všetky Hilti stroje aj nová generácia TE 70 prichádza s jedinečným balíkom doživotných služieb a bezkonkurenčnou rýchlosťou opravy, ktorá v rámci celého Slovenska trvá v priemere 3 dni.

Viac na: www.hilti.sk

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.

Dúbravské Čerešne dozreli: Začína sa kolaudovať!

Čerešne living, moderné rodinné bývanie v bratislavskej Dúbravke, naberá čoraz jasnejšie kontúry.

Nášmu telu stačí iba málo vitamínov

Veľký prehľad, odporúčania odborníkov i to, čo si varí špičkový biochemik

Podnikajte múdro, skúste služby profesionálneho call centra

Kvalitná a preverená databáza, profesionálne klientske služby, všetko v súlade s GDPR.