Nová generácia Hilti kombinovaných kladív pre špičkový výkon

Bratislava, 01 júla 2014 – Hilti predstavuje piatu generáciu svojej 7kg triedy kombinovaných kladív, ktorými opäť posúva štandardy v oblasti výkonu, životnosti, produktivity a bezpečnej obsluhy. Táto generácia získala za svoj skvelý dizajn medzinárodné ocenenie iF.

Nové kladivá majú ešte vyšší výkon ako predchádzajúce a tak energia príklepu v súčasnosti dosahuje 11.5 J pri 360 ot./min.

te-70-r879_res.jpg

S hmotnosťou 8.3 kg a Hilti systémom AVR (aktívna redukcia vibrácií), ktorý znižuje vibrácie na úroveň 10 m/s2, sa stáva TE 70-AVR ešte príjemnejšou na ovládanie. Typ TE 70-ATC/AVR je navyše vybavený Hilti patentovanou technológiou ATC, ktorá pri zaseknutí vrtáku na výstuži automaticky vypne motor a zaistí tak maximálnu bezpečnosť obsluhy.

Nové inovácie prinášajú okrem iného zvýšenie robustnosti stroja pri súčasnom znížení váhy a nárokov na údržbu. TE 70-AVR a TE 70-ATC/AVR sú navrhnuté pre práce v pozemnom a inžinierskom staviteľstve, ktoré svojou aplikačnou náročnosťou vyžadujú maximálny výkon a výdrž strojov v tých najťažších podmienkach. Hilti nadväzuje na svoju 45 ročnú tradíciu prinášaním najlepších kombinovaných kladív v pomere výkon/váha a životnosť.

Rovnako ako všetky Hilti stroje aj nová generácia TE 70 prichádza s jedinečným balíkom doživotných služieb a bezkonkurenčnou rýchlosťou opravy, ktorá v rámci celého Slovenska trvá v priemere 3 dni.

Viac na: www.hilti.sk

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.