V Slovenskej farme sú najvýživnejšie jablká

V letnej sezóne je výber slovenskej zeleniny a ovocia najlepší.

V letnej sezóne je výber slovenskej zeleniny a ovocia najlepší.

Konzumácia jablka každý deň vám zaručí nádherný úsmev a pevné zdravie. Ak chcete pomôcť pri hľadaní úsmevu a zdravia aj našim poľnohospodárom, jablká zo Slovenskej farmy v Bille sú tie pravé. Zelené vitamínové bomby odrody Golden Delicious dodáva do supermarketov BILLA spoločnosť Boni Fructi z Dunajskej Lužnej v okrese Senec, ktorá ich spolu s množstvom ďalšieho ovocia (v Billách nájdete aj ich ríbezle, čučoriedky a maliny) pestuje vo vlastných sadoch.

Každé jablko Golden Delicious zo Slovenskej farmy v Bille musí mať priemer 75-85 milimetrov a nesmie mať žiadne vonkajšie a vnútorné kazy. Len správna veľkosť a kontrola sofistikovaným jablčným scannerom zaručia optimálny obsah živín aj estetický zážitok z krásneho ovocia.

Vedeli ste, že ten, kto konzumuje jablká denne, má až o 30 % nižšiu pravdepodobnosť výskytu cukrovky?

Máte v domácom archíve tradičné slovenské recepty, ktoré pripravujete netradičným spôsobom, teda podľa svojej chuti? Podeľte sa o ne na www.billajeslovenska.sk a vyhrajte nákupné poukážky BILLA.

Dvory aj výhľad: Posledná fáza predaja v Jarabinkách je spustená

Ambiciózny projekt Jarabinky láka dvomi uzavretými dvormi, výbornou občianskou vybavenosťou a dynamickou lokalitou.

Týchto päť tipov vám pri podnikaní ušetrí tisíce eur

Menšie náklady môžu znamenať väčšie zisky.

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh