V Slovenskej farme sú najvýživnejšie jablká

V letnej sezóne je výber slovenskej zeleniny a ovocia najlepší.

V letnej sezóne je výber slovenskej zeleniny a ovocia najlepší.

Konzumácia jablka každý deň vám zaručí nádherný úsmev a pevné zdravie. Ak chcete pomôcť pri hľadaní úsmevu a zdravia aj našim poľnohospodárom, jablká zo Slovenskej farmy v Bille sú tie pravé. Zelené vitamínové bomby odrody Golden Delicious dodáva do supermarketov BILLA spoločnosť Boni Fructi z Dunajskej Lužnej v okrese Senec, ktorá ich spolu s množstvom ďalšieho ovocia (v Billách nájdete aj ich ríbezle, čučoriedky a maliny) pestuje vo vlastných sadoch.

Načítavám video...

Každé jablko Golden Delicious zo Slovenskej farmy v Bille musí mať priemer 75-85 milimetrov a nesmie mať žiadne vonkajšie a vnútorné kazy. Len správna veľkosť a kontrola sofistikovaným jablčným scannerom zaručia optimálny obsah živín aj estetický zážitok z krásneho ovocia.

Vedeli ste, že ten, kto konzumuje jablká denne, má až o 30 % nižšiu pravdepodobnosť výskytu cukrovky?

Máte v domácom archíve tradičné slovenské recepty, ktoré pripravujete netradičným spôsobom, teda podľa svojej chuti? Podeľte sa o ne na www.billajeslovenska.sk a vyhrajte nákupné poukážky BILLA.

Rok 2019: Začína sa éra informačného osvietenstva

Technologickí lídri už majú jasno v tom, čo bude vládnuť svetu IT v roku 2019.

Tipy, kam so školákmi na dovolenku cez jarné prázdniny

Jarné prázdniny sú ideálne na spoločnú dovolenku so zábavou špeciálne pre deti.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen