V Slovenskej farme sú najvýživnejšie jablká

V letnej sezóne je výber slovenskej zeleniny a ovocia najlepší.

V letnej sezóne je výber slovenskej zeleniny a ovocia najlepší.

Konzumácia jablka každý deň vám zaručí nádherný úsmev a pevné zdravie. Ak chcete pomôcť pri hľadaní úsmevu a zdravia aj našim poľnohospodárom, jablká zo Slovenskej farmy v Bille sú tie pravé. Zelené vitamínové bomby odrody Golden Delicious dodáva do supermarketov BILLA spoločnosť Boni Fructi z Dunajskej Lužnej v okrese Senec, ktorá ich spolu s množstvom ďalšieho ovocia (v Billách nájdete aj ich ríbezle, čučoriedky a maliny) pestuje vo vlastných sadoch.

Načítavám video...

Každé jablko Golden Delicious zo Slovenskej farmy v Bille musí mať priemer 75-85 milimetrov a nesmie mať žiadne vonkajšie a vnútorné kazy. Len správna veľkosť a kontrola sofistikovaným jablčným scannerom zaručia optimálny obsah živín aj estetický zážitok z krásneho ovocia.

Vedeli ste, že ten, kto konzumuje jablká denne, má až o 30 % nižšiu pravdepodobnosť výskytu cukrovky?

Máte v domácom archíve tradičné slovenské recepty, ktoré pripravujete netradičným spôsobom, teda podľa svojej chuti? Podeľte sa o ne na www.billajeslovenska.sk a vyhrajte nákupné poukážky BILLA.

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch