Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

V Slovenskej farme sú najvýživnejšie jablká

V letnej sezóne je výber slovenskej zeleniny a ovocia najlepší.

V letnej sezóne je výber slovenskej zeleniny a ovocia najlepší.

Konzumácia jablka každý deň vám zaručí nádherný úsmev a pevné zdravie. Ak chcete pomôcť pri hľadaní úsmevu a zdravia aj našim poľnohospodárom, jablká zo Slovenskej farmy v Bille sú tie pravé. Zelené vitamínové bomby odrody Golden Delicious dodáva do supermarketov BILLA spoločnosť Boni Fructi z Dunajskej Lužnej v okrese Senec, ktorá ich spolu s množstvom ďalšieho ovocia (v Billách nájdete aj ich ríbezle, čučoriedky a maliny) pestuje vo vlastných sadoch.

Načítavam video...

Každé jablko Golden Delicious zo Slovenskej farmy v Bille musí mať priemer 75-85 milimetrov a nesmie mať žiadne vonkajšie a vnútorné kazy. Len správna veľkosť a kontrola sofistikovaným jablčným scannerom zaručia optimálny obsah živín aj estetický zážitok z krásneho ovocia.

Vedeli ste, že ten, kto konzumuje jablká denne, má až o 30 % nižšiu pravdepodobnosť výskytu cukrovky?

Máte v domácom archíve tradičné slovenské recepty, ktoré pripravujete netradičným spôsobom, teda podľa svojej chuti? Podeľte sa o ne na www.billajeslovenska.sk a vyhrajte nákupné poukážky BILLA.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pandémia spomaľuje inovácie. Spoločnosti šetria

Podniková mobilita rieši základné potreby firmy aj to, akým spôsobom bude spravovať dopravnú politiku i politiku vozového parku.

Developer roka YIT Slovakia je na Slovensku už desať rokov

K svojim 10. narodeninám dostal aj darček: až 3 ocenenia zo 14. ročníka ASB Gala.

Milan Murcko pri preberaní ceny verejnosti

Pomáhajte čítaním

Kúpou predplatného SME.sk podporíte projekt OMAMA.